gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Gde je onaj Vranjanac? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odavno te ne videh.
 Odavno te ne videh. 

vece u kafani.gazdarice pod hitno da raspises konkurs konobara koji ce posluzi musteriju

el??ja ih nesto ne vidim,ja preferisem iskljucivo lepu zemsku konobaricu,elegantno obucenuVeče i tebi. Oooo, vidim ja ovde dobrovoljca.

el??ja ih nesto ne vidim,ja preferisem iskljucivo lepu zemsku konobaricu,elegantno obucenu
 a proka kuvar.
 a proka kuvar. 
i to sto kazes,hocu jedan recept da dobijem,o sprenmanju pastrmke u tanjiraci..kad budem imao jednu goscu pored dunava da je ugostime ne mogu ja gazdarica i konobarica u isto vreme, jedna priča a drugi sluša, tako da su nam uloge jasne.a proka kuvar.

i to sto kazes,hocu jedan recept da dobijem,o sprenmanju pastrmke u tanjiraci..kad budem imao jednu goscu pored dunava da je ugostim
 Ja ne umem spremit' pastrmku u tanjir, a neko ko zna, zna
 Ja ne umem spremit' pastrmku u tanjir, a neko ko zna, zna 
jedna,smedja kosa......jako lepa i pametna....Opa koja gošća? Neka misteriozna?Ja ne umem spremit' pastrmku u tanjir, a neko ko zna, zna

Ako vidite ovog psa sa slike, kontaktirajte Danijelu Jovic, psa je videla na slikama devojka koja zeli da ga usvoji ali su ga u medjuvremenu sterilisali i pustili.
 Ako vidite ovog psa sa slike, kontaktirajte Danijelu Jovic, psa je videla na slikama devojka koja zeli da ga usvoji ali su ga u medjuvremenu sterilisali i pustili. 

nekad je lepo samo kad si tu,mada mozes ponekad nesto i napisati,,,ja slabo pišem
sad će Tica i Joga ...one su bolje od mene u pisanju

hejde nas dvoje da se pozvadjamo.msm sporazumno, posle ce se mirimo nekim lepim smajlicemtu sam ja ali ne mogu da pričam sama sa sobom ...kad vas nema, dosadno je
a i nema nekog novog da se svađam

hejde nas dvoje da se pozvadjamo.msm sporazumno, posle ce se mirimo nekim lepim smajlicem

ehhhhhhhh ako neces da se svadjamo onda moramo da se ........druzimo