gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Gde je onaj Vranjanac? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odavno te ne videh. 

vece u kafani.gazdarice pod hitno da raspises konkurs konobara koji ce posluzi musteriju![]()

el??ja ih nesto ne vidim,ja preferisem iskljucivo lepu zemsku konobaricu,elegantno obucenuVeče i tebi. Oooo, vidim ja ovde dobrovoljca.![]()

el??ja ih nesto ne vidim,ja preferisem iskljucivo lepu zemsku konobaricu,elegantno obucenu![]()
a proka kuvar. 
i to sto kazes,hocu jedan recept da dobijem,o sprenmanju pastrmke u tanjiraci..kad budem imao jednu goscu pored dunava da je ugostime ne mogu ja gazdarica i konobarica u isto vreme, jedna priča a drugi sluša, tako da su nam uloge jasne.a proka kuvar.
![]()

i to sto kazes,hocu jedan recept da dobijem,o sprenmanju pastrmke u tanjiraci..kad budem imao jednu goscu pored dunava da je ugostim![]()
jedna,smedja kosa......jako lepa i pametna....Opa koja gošća? Neka misteriozna?Ja ne umem spremit' pastrmku u tanjir, a neko ko zna, zna
![]()

Ako vidite ovog psa sa slike, kontaktirajte Danijelu Jovic, psa je videla na slikama devojka koja zeli da ga usvoji ali su ga u medjuvremenu sterilisali i pustili.

nekad je lepo samo kad si tu,mada mozes ponekad nesto i napisati,,,ja slabo pišem
sad će Tica i Joga ...one su bolje od mene u pisanju

hejde nas dvoje da se pozvadjamo.msm sporazumno, posle ce se mirimo nekim lepim smajlicemtu sam ja ali ne mogu da pričam sama sa sobom ...kad vas nema, dosadno je
a i nema nekog novog da se svađam![]()

hejde nas dvoje da se pozvadjamo.msm sporazumno, posle ce se mirimo nekim lepim smajlicem![]()

ehhhhhhhh ako neces da se svadjamo onda moramo da se ........druzimo