Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iskreno me zanima crna gora..sta mislis o njoj..jako je skupa,i nemam ideju gde da idem tamo.isao sam na more u hrvatskoj godinama,venezija isto al u cg nikada..

Ja kao mala, samo u CG, ali tada je bilo sasvim drugačije sve...
Sada su tamo Rusi, Crnogorci ostali , ili postali još "oporiji" prema nama...zavisi, možda i ne budeš imao takav utisak, ja jesam..
Bila prošle godine. Preporučujem ti Petrovac, razlozi: Malo bolji mentalitet ljudi, plaža izvanredna, nije sitan pesak, nije kamenje, vec onako sitni, sitni kamencići, super ... I stari grad, prelepo, ima duh, mesto koje nije vašarište, kao Sutomore, npr. Zato je sa cenama u rangu Budve. Ali ja bih izabrala pre petrovac negoli Budvu. Eto.
Gde si bio u Hrvatskoj? Ja bih jednom tamo na more, ne ove godine ..

Ja kao mala, samo u CG, ali tada je bilo sasvim drugačije sve...
Sada su tamo Rusi, Crnogorci ostali , ili postali još "oporiji" prema nama...zavisi, možda i ne budeš imao takav utisak, ja jesam..
Bila prošle godine. Preporučujem ti Petrovac, razlozi: Malo bolji mentalitet ljudi, plaža izvanredna, nije sitan pesak, nije kamenje, vec onako sitni, sitni kamencići, super ... I stari grad, prelepo, ima duh, mesto koje nije vašarište, kao Sutomore, npr. Zato je sa cenama u rangu Budve. Ali ja bih izabrala pre petrovac negoli Budvu. Eto.
Gde si bio u Hrvatskoj? Ja bih jednom tamo na more, ne ove godine ..
opatija.čisto lepo i normalne cene.ides jednom,ici ces uvek..hvala za preporuku:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back