gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
 znaj da sam svestrana
  znaj da sam svestrana 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 znaj da sam svestrana
  znaj da sam svestrana 
]
Hvala .. dinstana boranija sa bacenim mesom na vrelo ulje ......
pa malo odmeravanje preko puta
dodao bi jos dva smajlija al
Pogledajte prilog 295060
 polako, mic po mic....
  polako, mic po mic....
znaj da sam svestrana

I ako Ti je zatvoren profil primetio sam ipak po temama koje pratis da si svestrana .. A jel bas u svemu ???

Pa ne baš, ne znam da pilotiram avion.
Poslaću ti zahtev za prijateljstvo pa me vidi.

Pa ne baš, ne znam da pilotiram avion.
Poslaću ti zahtev za prijateljstvo pa me vidi.

nisiam probirljivPozdrav za ""obozavaoca ribe ""
Pogledajte prilog 295064
Pogledajte prilog 295065
Biraj koja ti se vise svidja
A za NN
Pogledajte prilog 295066
Ili mozda ova ??
Pogledajte prilog 295067

bas tako

pa to da si lepa.dobra prijatna vredna.i da te ne hvalim vise,uobrazices se

pa to da si lepa.dobra prijatna vredna.i da te ne hvalim vise,uobrazices se
nadovezao se...... vremenom, obaveze ....

sve ja kapiram, samo volim da ludim onako bzvKapiraš stvari

sve ja kapiram, samo volim da ludim onako bzv
sad ozbiljno......meni dosadno ti imas vremena,al ces zato ukljuciti turbo kad startujes...Ok, temperament..

iskreno me zanima crna gora..sta mislis o njoj..jako je skupa,i nemam ideju gde da idem tamo.isao sam na more u hrvatskoj godinama,venezija isto al u cg nikada..Moguće, baš van ...
iskreno me zanima crna gora..sta mislis o njoj..jako je skupa,i nemam ideju gde da idem tamo.isao sam na more u hrvatskoj godinama,venezija isto al u cg nikada..
opatija.čisto lepo i normalne cene.ides jednom,ici ces uvek..hvala za preporukuJa kao mala, samo u CG, ali tada je bilo sasvim drugačije sve...
Sada su tamo Rusi, Crnogorci ostali , ili postali još "oporiji" prema nama...zavisi, možda i ne budeš imao takav utisak, ja jesam..
Bila prošle godine. Preporučujem ti Petrovac, razlozi: Malo bolji mentalitet ljudi, plaža izvanredna, nije sitan pesak, nije kamenje, vec onako sitni, sitni kamencići, super ... I stari grad, prelepo, ima duh, mesto koje nije vašarište, kao Sutomore, npr. Zato je sa cenama u rangu Budve. Ali ja bih izabrala pre petrovac negoli Budvu. Eto.
Gde si bio u Hrvatskoj? Ja bih jednom tamo na more, ne ove godine ..