- Poruka
- 1.525
pa .........dobila si mutnu sliku podvrsteKalifornijska pastrmka , pa gde da je nađem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa .........dobila si mutnu sliku podvrsteKalifornijska pastrmka , pa gde da je nađem.

Znaš ono ako imaš tepsiju će pravimo.
pa .........dobila si mutnu sliku podvrste
ima komšinica našeg Or-a
cestitam pero
 ja ipak preferisem jos jednu vrstu ribe posle lepe porcije mlavske pastrmke
ja ipak preferisem jos jednu vrstu ribe posle lepe porcije mlavske pastrmke kao desert
kao desert

Bemu pepo koliki mu je,moj je mali sitan ali dinamitan i lovi sve moguće.
Baš sam radoznao

zasto ja stalno pricam da ste najzgodnije ribe na forumu
Ovo si ti, bogami zgodna

hvala ... Tico
zar ovo nije kopliment tico ebote najdrazizasto ja stalno pricam da ste najzgodnije ribe na forumu

od cega imama opušteno ...nema koristi od komplimenata
 mozda i znam
mozda i znam
zar ovo nije kopliment tico ebote najdrazi

od cega imamozda i znam

pregedaj unazad tico..nisam misli na mene..mislio sam na tvog najdrazeg..Malo si zakasnio.
 ja mislim da sad kad se vratis s,posla,ruckic na stolu a ti onako gladna...crveno dobro staro vince,polusuvo..onda kadica tople vode puna latica ruza...masazica,kafica..i naravno ono...
ja mislim da sad kad se vratis s,posla,ruckic na stolu a ti onako gladna...crveno dobro staro vince,polusuvo..onda kadica tople vode puna latica ruza...masazica,kafica..i naravno ono... ajd da se postidim malcice
ajd da se postidim malcice
ne video nis odavde ako nesto krijemo p.r...jos ti se ne kunemvas dvoje opet u šiframa
 pa mi posle ne veruj
pa mi posle ne veruj
 de bre ...ja to onako jer ništa ne razumem
  de bre ...ja to onako jer ništa ne razumem