ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Biće prvog ali koga nisu rekli.![]()
Ja sad predložih posle Nove godine da dadnu koju kinticu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće prvog ali koga nisu rekli.![]()
Sad sunce zasija, a ovi trabunjaju da plata ni danas.![]()
![]()

Ja druga, dobro jutro!![]()
pero
ribice

Na vreme da mi ručak prija.![]()

Hej kafane otvorite vrata ide Tica i njena plata.

spremio lazanje ko voli nek izvoli..![]()

Ovo je bilo surovo![]()
![]()
de bre ... pa je l će da bude do Nove godine , hoće
šta si se snuždila
mora da bude

trudim se da smanjim gramažu ambalaže....Tako kažu.
A do nove ćemo da se izgladnjujemo
Ajde, druga tema , šta napraviste s pivdžanom u Šoferskoj?![]()
moja lepsa polovina je negde stavila kameru ne mogu da je nadjem a ona kaze da se ne secaDaj da vidimo kako izgledaju, obožavam lazanje.mljac.![]()
ali su super..kupio sam listice od testa od jedne zene na pijaci ona pravi to i uvek je sveze.umem i ja al me mrzelo.napravio sos od paradjza,mlevenog mesa.basilika,sto zelis stavis.listice za lazanje u vrucu vodu da se malo smeksaju i poredjas u tepsiji.premazes sosom,i izrendas malo kackavalja,opet red testa,pa opet namazes,i sve tako ponavljas koliko imas testeninu.onda napravis sos od bisamele i prelijes komplet..pece se na 200stepeni dok ne dobije zuckastu boju.nekih 30min..posto nemam slike dao sam ti ideju sta da spremis za vecerumoja lepsa polovina je negde stavila kameru ne mogu da je nadjem a ona kaze da se ne secaali su super..kupio sam listice od testa od jedne zene na pijaci ona pravi to i uvek je sveze.umem i ja al me mrzelo.napravio sos od paradjza,mlevenog mesa.basilika,sto zelis stavis.listice za lazanje u vrucu vodu da se malo smeksaju i poredjas u tepsiji.premazes sosom,i izrendas malo kackavalja,opet red testa,pa opet namazes,i sve tako ponavljas koliko imas testeninu.onda napravis sos od bisamele i prelijes komplet..pece se na 200stepeni dok ne dobije zuckastu boju.nekih 30min..posto nemam slike dao sam ti ideju sta da spremis za veceru
![]()
trudim se da smanjim gramažu ambalaže....
taj rad 
moja lepsa polovina je negde stavila kameru ne mogu da je nadjem a ona kaze da se ne secaali su super..kupio sam listice od testa od jedne zene na pijaci ona pravi to i uvek je sveze.umem i ja al me mrzelo.napravio sos od paradjza,mlevenog mesa.basilika,sto zelis stavis.listice za lazanje u vrucu vodu da se malo smeksaju i poredjas u tepsiji.premazes sosom,i izrendas malo kackavalja,opet red testa,pa opet namazes,i sve tako ponavljas koliko imas testeninu.onda napravis sos od bisamele i prelijes komplet..pece se na 200stepeni dok ne dobije zuckastu boju.nekih 30min..posto nemam slike dao sam ti ideju sta da spremis za veceru
![]()
.. i hvala na predlogu.da si blize dobrodosla si na ruckiclepo ... ali meni se više sviđa ideja da je neko drugi napravi