ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
da si blize dobrodosla si na ruckic..odmah bih po hladnog rogonju...sta je to za tebe domtjicu
![]()
Uvek je slađe kad neko drugi napravi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da si blize dobrodosla si na ruckic..odmah bih po hladnog rogonju...sta je to za tebe domtjicu
![]()
... ...
ma sve je ok ....samo još da si spomenuo i palačinke sa kremom![]()

pa moguce vama jel verovatno vam je preko glave posla oko sporeta..ja to radim iz hobija kad mi dodje pa sve sredim ekstra,svecica,vince,muzikica,i onda lagano..moj posao je jako stresan pun adrenalina i naporan... tako da do zime pozavrsavam sve obaveze i onda uzivam do proleca ...u kuvanju,neku ribicu sa strane i takoUvek je slađe kad neko drugi napravi.
izgrebao sam tiganj od taflona...
ma sve je ok ....samo još da si spomenuo i palačinke sa kremom![]()
to cu kod komsinice kad mi je draga odsutnapa moguce vama jel verovatno vam je preko glave posla oko sporeta..ja to radim iz hobija kad mi dodje pa sve sredim ekstra,svecica,vince,muzikica,i onda lagano..moj posao je jako stresan pun adrenalina i naporan... tako da do zime pozavrsavam sve obaveze i onda uzivam do proleca ...u kuvanju,neku ribicu sa strane i tako![]()
pa moguce vama jel verovatno vam je preko glave posla oko sporeta..ja to radim iz hobija kad mi dodje pa sve sredim ekstra,svecica,vince,muzikica,i onda lagano..moj posao je jako stresan pun adrenalina i naporan... tako da do zime pozavrsavam sve obaveze i onda uzivam do proleca ...u kuvanju,neku ribicu sa strane i tako![]()
izgleda da si ti iz nekog drugog filma
, samo to, mada i mene suprug ponekad iznenadi večerom, sveće smo davno izbacili

kog filma?celavi se vuku za kosu ili suva krpa na dnu mora?izgleda da si ti iz nekog drugog filma
izgrebao sam tiganj od taflonato cu kod komsinice kad mi je draga odsutna
![]()
nece ona to uraditi meni..mozda muzu hoceznaš ... ja bih promenila komšinicu
umesto da donese palačinke , ona ti uvali tiganj

Kakav ručak![]()
super pero...ja je obozavam svaki danPetkom kod mene riba.
super pero...ja je obozavam svaki dan![]()
preporucio bih ti kalifornijsku pastrmku pecenu na tanjiraci u domacoj svinskoj masti res... ali stvarno, kad smo kod ribe, mrzim one masne, znate već..
..
Samo petkom, razočaravaš me Pero![]()

preporucio bih ti kalifornijsku pastrmku pecenu na tanjiraci u domacoj svinskoj masti resbude suva i jako ukusna bez masti
![]()
Ako misliš kao i ja onda si kvarna.![]()
kad je na udici , svakoj se radujem

A kod tebe Pero.... ima li palačinke?