ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
hladno je...
imam i posla a net me zeza ...
Zeza i mene, mamu mu, možda što je onako sevalo i pucalo juče, mada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hladno je...
imam i posla a net me zeza ...
ma nema ništa od toga.... ceo grad ima sporiji net
svi se pitamo ... otprilike imamo teoriju ali ....
Nezezaš me, ajde lagano izađi i hrani golubove a ???
necete verovati kako sam pokisao,otisao u setnju i uhvatio me pljusak.......nisam imao mm suvog na sebi![]()
A kabanica -šuškavac pa to moraš imati stalno uz sebe
ne namerno sam posao po najacem pljusku i tako obukao,dozvolio sam 3 sata d kisnem u letnjoj kisi,uzivam u tome...lepo je osecaj hodati po planini i ksa pada i kvasi te celog....onda bude intervala sunca pa isparavas samo sad je bilo oblacno,stala je 30 min pre nogo sto sam posao nazad al velike su trave tako da je svejedno...........hodanje po gustoj magli je jos lepse.....A kabanica -šuškavac pa to moraš imati stalno uz sebe
ne namerno sam posao po najacem pljusku i tako obukao,dozvolio sam 3 sata d kisnem u letnjoj kisi,uzivam u tome...lepo je osecaj hodati po planini i ksa pada i kvasi te celog....onda bude intervala sunca pa isparavas samo sad je bilo oblacno,stala je 30 min pre nogo sto sam posao nazad al velike su trave tako da je svejedno...........hodanje po gustoj magli je jos lepse.....
koliko me jogi dobro poznaje![]()
mi smo deo prirode..samo je treba shvatitiPa da, kada vreme nije toliko hladno i hodati po kiši bez zaštite može da bude interesantno.
Družeći se s tobom i ostalima koliko toliko sam vas upoznala.![]()
![]()
mi smo deo prirode..samo je treba shvatiti![]()
Ja sam ipak za letnjo![]()
Pa ko ne voli leto, taj je nenormalan.![]()
i zima ima svoje cari.........sankanjjeJa sam ipak za letnjo![]()
i zima ima svoje cari.........sankanjje![]()
Gde nam je Najt, mora da ima pametnija posla
- - - - - - - - - -
ali to sam znala
![]()