Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda nije to, vidi s nekim ko je zadužen tamo za te stvari ... a vreme će me uništiti, ako je neko meteoropata , onda sam to ja, i ne zameri mi što po kiši naravno da mi nije bilo ni do čega ... danas sam malo bolja, ...

A kabanica -šuškavac pa to moraš imati stalno uz sebe
ne namerno sam posao po najacem pljusku i tako obukao,dozvolio sam 3 sata d kisnem u letnjoj kisi,uzivam u tome...lepo je osecaj hodati po planini i ksa pada i kvasi te celog....onda bude intervala sunca pa isparavas samo sad je bilo oblacno,stala je 30 min pre nogo sto sam posao nazad al velike su trave tako da je svejedno...........hodanje po gustoj magli je jos lepse.....:lol:
koliko me jogi dobro poznaje:zag:

Poslednja izmena:
ne namerno sam posao po najacem pljusku i tako obukao,dozvolio sam 3 sata d kisnem u letnjoj kisi,uzivam u tome...lepo je osecaj hodati po planini i ksa pada i kvasi te celog....onda bude intervala sunca pa isparavas samo sad je bilo oblacno,stala je 30 min pre nogo sto sam posao nazad al velike su trave tako da je svejedno...........hodanje po gustoj magli je jos lepse.....:lol:
koliko me jogi dobro poznaje:zag:

Pa da, kada vreme nije toliko hladno i hodati po kiši bez zaštite može da bude interesantno. ;)

Družeći se s tobom i ostalima koliko toliko sam vas upoznala. :prstic: :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back