Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.120
he,he.....ulazim ja svuda........samo ako me me pustase lopužo...uvek blizu samo pazi da mi ne uđe pod kožu
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
he,he.....ulazim ja svuda........samo ako me me pustase lopužo...uvek blizu samo pazi da mi ne uđe pod kožu
![]()
he,he.....ulazim ja svuda........samo ako me me pustas![]()
he,he...dva vuka kad napadaju jedan ulovi predu.....Da te puštam, a? Pogledaj Peru, tebe, pa ovaj pa onaj, ma ajde dosta mi je više. Ne bih znala gde mi je stolica.![]()
he,he...dva vuka kad napadaju jedan ulovi predu.....![]()
heh....ne vucu se tvoji koreni odatle.ti si nasa domaca lepoticaA čuo si onaj Bosanac savladao dva medveda?![]()
heh....ne vucu se tvoji koreni odatle.ti si nasa domaca lepotica![]()
pa nisam odatle, ali sam istrenirana.....hvala
![]()
![]()
ajd pauza....![]()
Eto ribar vidiš da sam u pravu kad kažem da se ove ženske brzo umore i troše.![]()
Kako je lako kako to kažeš po ceo dan si kući i ne umaraš se i ne svađaš se, ja sam 8 sati na poslu i 2 sata u putu još trpim psihičko zlostavljanje na poslu pa kažeš da se brzo umorim i trošim. Dabome! I još tražiš moju pažnju ali me ne pusti na miru.![]()
jel prosla pauza![]()
ajd pauza....![]()
jel prosla pauza![]()
![]()
jes prošla pauza, došla k sebi, evo sokić i krofnice
hvala što me čekaš.![]()
Dobro jutro...
Ko je ljut ???
Evo kod nas je tako divno vreme da sam spremna i sneg da padne
Pa mislim ljut kad se jede ljuta paprika.Vreme kod mene divno ,već 5 dana 25.30 stepeni sad ću vam pošaljem malo sunca.
Dobro jutro...
Ko je ljut ???
Evo kod nas je tako divno vreme da sam spremna i sneg da padne
d.jutro..........ovde zimsko vreme![]()
... smračilo se od sinoć i ne sviće , ---- Pero čalji tog sunca
Najt![]()
- - - - - - - - - -
..jutro![]()
Poslao sam po golubu ,stiže za neki dan.
hladno je...Ne možeš na klupicu, vetar A?