Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

..pa ok, dobar tekst ali zvuci pomalo nihilisticki...kad spomenes ufo svi odma frontalni na Bob Lazara...:lol:
Teorije zavere su i sa jedne i sa druge strane..dok se jedni bave negacijama tj. negiraju sve sto neko kaze
drugi veruju u to nesto sto neko kaze...teoreticari su dakle i jedni i drugi, svako na svoj nacin..

..ali kako god, neke cinjenice iz ove oblasti polako dolaze do izrazaja..

Nedavno sam imala susret generacije i dosao nam je drug iz SAD-a...bio je inace djak generacije,
ekstremni klikeras, trenutno radi tamo negde na nekom nuklearnom ovo ono jelte...nebitno..
Covek je skroz u toj materiji i veruje....ali veruje...to sto je on toliko ushicen nekim informacijama koje su obelodanjene
me je i zainteresovalo pa sam ovih dana u potrazi za temama iz ufo oblasti...

..ne znam, nisam ga pitala, mislim da nema on vremena da razmislja kako stoji...
Fanatik u pozitivnom smislu, posvecen nauci, fizici itd...:lol:

..aj pa, ako saznate nesto zanimljivo o ovim desavanjim, javnite..nemoj da me zezate, zanima me,
volela bih da postoje vanzemaljci...:zaljubljena:

..ne znam, nisam ga pitala, mislim da nema on vremena da razmislja kako stoji...
Fanatik u pozitivnom smislu, posvecen nauci, fizici itd...:lol:

..aj pa, ako saznate nesto zanimljivo o ovim desavanjim, javnite..nemoj da me zezate, zanima me,
volela bih da postoje vanzemaljci...:zaljubljena:
Vatam prvi svemirski sto naidje, zovem te da biras dal ces neptun ili mars...u stvari, rece, venera?? :cool:

Poslednja izmena:
Ima li koga u kavani da me posluži? :mrgreen:
evo sampanjac s krupnim komadima grada, ovoletni, kazu prva liga.. ;)
v4-460px-Chill-Champagne-Step-1-Version-4.jpg
`z`volte...:cool:
Champagne-on-ice-veuve-cliqout-moet-chandon-pommery-sparkling-wine-drinking-french-6-640x957.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back