Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjalo bi imati ovako nešto u šteku, za slučaj zombi apokalipse.

918.jpeg

- - - - - - - - - -

Odo' da gledam Walking dead :)

Ma kakvi
A ionako tamo pustoš
Znaš da sam nekad bila mod u ovde
Niko bolje od mene Sizu ne razume
Mora ovde muška ruka,a ne ja plaha kao prolećni povetarac i nežna kao latica trešnjinog cveta
:-))

A ja Sizu ni ne osjetim, on je bas dobar moderator. Odmjeren. Balansira odlicno i stoicki podnosti lagane provokacije. :ok:

Zao mi je sto nisam bila tu kad si ti bila mod, da te vidim u akciji. :mrgreen:

@ Dzek pusa i ugodno gledanje :cmok2:

Dobro jutro koke, evo paše Zoke inžinjera.

Juče sam vam kazao šta da se doručkuje, pa da se ne ponavljam. Brine se paša da ne ostanete gladne, neuhranjene i žgoljave. Gleda da ostanete lepe, jedre i rumene.
Znam da je pomodarstvo onaj musli u jogurtu, i lepo je to jer ga i ja povremeno krkam, ali samo kao supu pred glavno jelo.
I pristojno se obucite. Nemojte da vam sevaju pupkovi naokolo, biće uskoro vreme i za to. Ovo sunce koje sija ume da prevari, pa mart je mesec, ženska glavo!

Jako je sunce Bananaland Paradisoa, ali vidim da imate respektnu zalihu Kopertona, da ne pocrnite, što me raduje :mrgreen:

E tako. Sad mogu da idem na posao.
Ko radi, ne boji se gladi. Sasvim je izgubila smisao ta uzrečica, u današnje vreme, ovde, a opet ko ne radi, živi na maminim jaslama i još uvek cucla sisu i damaste pa fantazira i trtlja o teorijama, ravnoj zemlji, onom smrdonji Johanu, "neprijatelji životinja" i glupostima ili je nesrećnik zdrave pameti koji kopa po kontejneru ili se snalazi sitnim kriminalom.
No, moguće je držati se za maminu suknju i ostatio normalan. Do tridesete, možda tridesetpete. Sve preko ode mozak na ispašu da dočeka porodičnu penziju!

Kako god okreneš, svi smo nayebali kao žuti na Okinavi.
No, ja se ne bojim. Jaka je sila u ovoga Tigra. Uvek se dočeka na sve četiri (ili na svih pet) :mrgreen:
Uvek se snađe, uvek mu je potaman.
Nikada ne kuka i ne traži, samo daje ljudinama a i funjarama po zasluzi.

E tako, odoh sada fakat!

Poslednja izmena:
KONTROOOOLLLAAAAA!
Danas se odlučuje da li idem u banju, fizikalna terapija ili status quo.
Iskreno, voleo bih sada u banju da dok je još hladno provedem ta dva meseca..
A najviše bih voleo da mi Tess daje terapiju, obučena u bolničarku....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back