Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slabi ste, svake sezone vas pukne grip i prehlade.

- - - - - - - - - -

Dovoljno je vratiti postove od bilo kog dana i videti ko pocinje da provocira preko hrane, Kamael ili ti.

Licemerno.

Kako neko može da provocira preko hrane, koju svi mi jedemo? Dakle, tebe provociraju ćevapi koje sam okačio, a ne provocira te video klip Bonie M?
Po tebi, mi ne bismo smeli ništa da kačimo i da pišemo ovde?

E pa malo morgen.
Ovo je javni forum, a ne forum vegana.

Večina nas jede meso ne radi mesa, nego radi ukusa.
Ako ti se ne sviđa ponašanje večine, hvataj se noge odavde ili se upristoji.

Svaki tvoj post je hejtovanje i trolovanje.
Budi normalan.

Mene ne pukne grip...ja jedem luk i slaninu i pijem vruću rakiju ili kuvano vino.

Pijes rakiju? Silujes svoju jetru, ona je kao sto ne znas vitalni organ, ima preko 250 funkcija u organizmu.

- - - - - - - - - -

To se zove Tanatos, nagon ka samounistenju., podsvesna potreba ubiti se jer se nema snage izboriti sa zivotnim teskocama.

- - - - - - - - - -

Ljudi koji postuju svoje telo nemaju potrebu za rakijama.

Pijes rakiju? Silujes svoju jetru, ona je kao sto ne znas vitalni organ, ima preko 250 funkcija u organizmu.

A šta tebe boli kita šta ja radim mojoj jetri?
Nisam te zvao da živiš sa mnom, a i oženjen sam.
Ti ne piješ rakiju?
Ko ti je kriv što ne znaš šta je uživanje.
Vidi se da nisi zabavan tip.
Evo ti se smejem 23 puta hahahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahaha
...
I tako dalje...

Onda mozes reci i da je fiksanje u venu uzivanje u zivotu. I rakija kao i droga daje osecaj uzivanja ali od oba strada jetra.

Naravno da jeste, ali je pitanje koliko je ko spreman da ide u tom uživanju, kapiraš?
Ne verujem da kontaš.

Idi negde na neki forum ispaše, pa tamo trtljaj. Shvati da tvoje nametanje i provociranje ovde nikoga ne interesuju, da ispadaš smešan i predmetom sprdnje.

Dosadan si.

Turijska kobasica, Ginisov rekord.

Pitam se koliko je svinja platilo glavom (ionako bi kad - tad platile) da se napravi ovaj rekord?
No, to nije ni bitno, bitno je da bude šou na zadovoljstvo vladara planete, i da bude njami njami. Samo mi se ne sviđa cena te kobasice, kao da je od zlata... mada, koliko znam, ne krkaju otpad u nju.

turijska-kobasica.jpg

- - - - - - - - - -

Jaro moj...ko je nas mogao prejebati ikada?

Eh, mnogi su kidisali na naše druženje i zdravi zayebanciju; njih nema, a mi smo i dalje tu.
Pravda, merak i zezanje vazda pobeđuju zlo!

Tess, ti se ne gadiš mesa?

Ja sam ljubiteljica mesa...ali mogu razumjeti da se nekom gadi. Sve je to za ljude.

- - - - - - - - - -

A ko se svađa, Tes?

Ako misliš na povremene upade onog dosadnog vegana koji nas mrzi jer volimo što sav normalan svet voli, to nije svađa, nego teranje dosadne muve zunzare :)

Ma te tenzije, nije svadja, ali mi ne odgovara :dash:

Tess, ti se ne gadiš mesa?

Jedan dan pise da se gadi mesa, drugi dan da se ne gadi. Juce navodi kako se trudi hraniti biljkama, a danas obrce navodeci za ljude koji se hrane plodovima da su kreteni.

Ni sama ne zna gde se nalazi i pripada.

- - - - - - - - - -

Vodimo ljubav, a ne rat. :dontunderstand:

Vegan ne seksa zenu mesojed jer mesojedi mirisu na kilometar, znoj je jaci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back