Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusaju li djecaci ? :cmok2:
slušaju
attachment.php

- - - - - - - - - -

Saće Džek da vam okači rezultat svog umeća, po Agathinom uputstvu :)

Samo dok odem po tel i prikopčam ga...
e Tigre, samo da je ukusna
inače od blama ima da se samobanujem

Kamael, nesanica pa trtljaš o ćevapima i provociraš?
Kakva skupština, pa tamo svi jedu ćevape u pauzama! Čuj, u Bosni zabraniti ćevape.

Halucniras. O tome se razgovara i kako je receno mala je verovatnoca da ce biti progurano na dnevnu raspravu, ali cini se napor.

Moras da postujes pravo izbora i one ljude ciji se nacin zivota kosi sa tvojim, da se oslobodis da tebe neko dira i ubacuje u pricu. Kako je i navedeno za zabranu cevapa, to se ne tice samo pojedinaca vec celog drustva u celini.

Kako, jasno se vide fotke???

Kamael, ne trtljaj i ne izmišljaj. Prvo, ovo ti nije forum vegana ni zaštite životinja. ebe mi se za prava manjina i njihovo bezobrazno nametanje budalaština na forumu večine.

Drugo, lažeš da su dali taj predlog, izmišljaš da bi provocirao. kako te nije sramota? A da, nije. Znamo se mi odavno.
Da govoriš istinu, nakačio bi link. Znam ti mentalni sklop na pamet, jednostavan je i prost.

Kako, jasno se vide fotke???

Kamael, ne trtljaj i ne izmišljaj. Prvo, ovo ti nije forum vegana ni zaštite životinja. ebe mi se za prava manjina i njihovo bezobrazno nametanje budalaština na forumu večine.

Ne glumi kauboja. Na svim kafanama s epise slobodno o jelu i picu, ti ovde stalno pises o svojim doruccima, rostiljanju i cemu sve ne a kad neko ko s ehrani pravilno napise sta se desava u drustvu po pitanju ishrane skaces ko oparen.

Ne moze tako, moras se nauciti toleranciji.

- - - - - - - - - -

sticker-NIJETESKO-madspoon.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back