- Poruka
- 132.856
ma to te samo przeSada ćemo rimovati reči koje se zavržavaju na že.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to te samo przeSada ćemo rimovati reči koje se zavržavaju na že.

Ето, видиш јуче ми нестало т папира, заборавила да обновим залихе.i o zewi![]()
Нареди да се чврсто држеma to te samo prze![]()

, predlazem da se kafa konfiskuje Jojketu, ide na dodatna ispitivanja. 
)Ko, sta, kome, cemu, o cemu, gde??Zanimljivo...
Imenujem @Trust no one i @Baby Yoda za svoje zamenike, predlazem da se kafa konfiskuje Jojketu, ide na dodatna ispitivanja.
(Zamenici, spremite dve case...)
Ne znam, odnekle se pojavila neka kafa...Ko, sta, kome, cemu, o cemu, gde??
jes pa da se iznenada od dodira trzeНареди да се чврсто држе![]()

Mora da je @tab503 sazvao neke andramolje da stvore novu kafu...
Uglavnom @Baby Yoda @Ната Ли @Trust no one mozete da nastavite istrazivanje. 
Umesao se u zivote svih nas, da kvari i zajebava.
Cim se kafa zatalasa, to nije dobro... Ili Tab hoda u njoj il` je zemljotres.Umesao se u zivote svih nas, da kvari i zajebava.

Uvek mi se djasvio tvoj avatar. Obozavam taj meme. Sve takve sa debilnim izrazima lica na zivotinjama.Cim se kafa zatalasa, to nije dobro... Ili Tab hoda u njoj il` je zemljotres.![]()
![]()
![]()
Fala Yoda.Uvek mi se djasvio tvoj avatar. Obozavam taj meme. Sve takve sa debilnim izrazima lica na zivotinjama.
Pa pre sam bio mnogo ozbiljan, rekoh, ajd malo da olabavimo.

Kada sam se reg bio sam veoma ozbiljan i korektan. Zato sam postao mod. Posle sam se opustio, poceo da krsim pravila, napustio moderaciju (niko me nije isterao), bivao banovan kako privremeno tako i trajno od Ivana. Pa sam se morao reg sa drugog naloga da ga zamolim da me odbanuje..Fala Yoda.Pa pre sam bio mnogo ozbiljan, rekoh, ajd malo da olabavimo.
![]()
![]()
Pa za to je kafana, a ne forum...Kada sam se reg bio sam veoma ozbiljan i korektan. Zato sam postao mod. Posle sam se opustio, poceo da krsim pravila, napustio moderaciju (niko me nije isterao), bivao banovan kako privremeno tako i trajno od Ivana. Pa sam se morao reg sa drugog naloga da ga zamolim da me odbanuje..
Poenta, opustio sam se preko svake granice xD

Sad imadem avatar koji je imao ljuta tica xDPa za to je kafana, a ne forum...
Doduse, na ovoj forumskoj negde moze da se progleda kroz prste.![]()
![]()