- Poruka
- 55.085
Одлично колега, треба прво утврдити да ли се указао као форумаш или као Админ!Kako možemo da pričamo o ukazanom čoveku pod imenom @tab503 ako ga ne pozovemo da i on sam vidi?![]()
Није човек, него форумаш, ово је виртуални свет

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одлично колега, треба прво утврдити да ли се указао као форумаш или као Админ!Kako možemo da pričamo o ukazanom čoveku pod imenom @tab503 ako ga ne pozovemo da i on sam vidi?![]()

Ako si mi rekla. Forumaš sa beneficijama.Одлично колега, треба прво утврдити да ли се указао као форумаш или као Админ!
Није човек, него форумаш, ово је виртуални свет![]()

Ја не би ни чај пила, сомерсби, кола такође...@Ната Ли sad imam jednu fobiju vise, ne smem piti kafu dok se slucaj ne resi...
Nemoj pivo, ima penu!Ја не би ни чај пила, сомерсби, кола такође...
Препоручујем пиво гарантујем да је Табоуказ Фри![]()
Па ја чекам да се пена истопи. Хмм, можда ми је зато промакао Табоуказ! ?Nemoj pivo, ima penu!
Samo vino ili dunjevacu.
Tu sigurno nece biti Taboukazanija.
И ТАБ СЕ ЈАВИ!dobro je da sam ukaza a ne nakaza![]()

Vidiš kako izbegava da priča o zaveri. Diverzija na delu!И ТАБ СЕ ЈАВИ!![]()
Само се УКАЖЕ!Vidiš kako izbegava da priča o zaveri. Diverzija na delu!
On se ukaže, ali neka dokaže da nije umešan u isto! Mnogo je on sumnjiv.Само се УКАЖЕ!
i bi svetlostiИ ТАБ СЕ ЈАВИ!![]()

ma samo daj zensku na koju se nalezeOn se ukaže, ali neka dokaže da nije umešan u isto! Mnogo je on sumnjiv.
А онда би речi bi svetlosti![]()
i onda zene smislise - "ne bi"А онда би реч![]()
Sada ćemo rimovati reči koje se zavržavaju na že.ma samo daj zensku na koju se naleze![]()
Ок, стигосмо до секса. ?i onda zene smislise - "ne bi"

Ако Свевишњи то укаже ?Sada ćemo rimovati reči koje se zavržavaju na že.
HAHAHHAHHAHAHAHHAHA. Jesi looda.Ако Свевишњи то укаже![]()
Ок, стигосмо до секса.![]()
Реже
Веже
Побеже!
Мислиш луда? Па реци српски!Jesi looda.

Ауу, ладно има на нету речи које се римују, а ја мозгам кад пишем, свемиебемлудо ?
https://rimovanje.com/Ауу, ладно има на нету речи које се римују, а ја мозгам кад пишем, свемиебемлудо![]()
Видим, не би ми пало на памет да ТО тражим на нету, ал нека има.. Циркусhttps://rimovanje.com/
Internet je to, draga moja Natali.
Pošto pišem poeziju sa parnom rimom, zašto bih se mučio da evociram neke reči koje sam davno učio kad mogu na par klika dobiti sve.Видим, не би ми пало на памет да ТО тражим на нету, ал нека има.. Циркус![]()

i o zewiОк, стигосмо до секса.
Ај сад још о клопи па да закључамо тему![]()