Lajterka
Poznat
- Poruka
- 9.289
Vaistinu prika!
Moze li se utanaciti da se bar sretnete, ako uskladite tajming, bar nakratko?![]()
ne vjerujem...
ne zelim ni da razmishljam o tome

repriza reprize, on i ja i niko vishe....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vaistinu prika!
Moze li se utanaciti da se bar sretnete, ako uskladite tajming, bar nakratko?![]()

))"...dovoljno je da je vidim, da mi kaze - miki, kako si, i vec se osjecam bolje..."ne vjerujem...
ne zelim ni da razmishljam o tome
repriza reprize, on i ja i niko vishe....

"...dovoljno je da je vidim, da mi kaze - miki, kako si, i vec se osjecam bolje..."
Ma bice to OK, dok je tvoj uzivaj.

pa nije moj, da je moj, bilo bi lakshe...![]()

zeljanik je jelo od zelja...travchice zabrljavchice![]()

Jel se sprema onako, kao u receptu sa Kulinarike? Nikad to nisam probao, a fino deluje.![]()

uuuu
madafaking zeljanik !
nalozio sam se da izedem tako nesto

Slonce, ja pravim sa rastezanim korama, kao pitu savijacu.
Posipam po listu nadev od zelja, belog luka i sitnog sira, jaja.

uh...pa nije bas...mrzi me sad da zovem kevu da objasni...e ta zena pravi opak zeljanik
al tetkin je miiiiin do besvesti puta milijon
obarish zelje pa onda isprzi dosta luka,pomesa bareno zelje i isprzi sa luko,normalno posoli...narapvi koru od pshenicnog brasna...u koru malo mleka,prasak za pecivo,malo jaja,ulje...razlijes prvo koru od testa...u sredinu fil zelja pa onda preko opet koru...mozes i margarin da naseckas zbog ukusa
varijanta 2...ima varijanta sa projnim brasnom...isecka se zelje na sitno...razmuti se par jaja...izgnjecish sira i kajmak...prasak za pecivo i projno brasno i sve to se izmuti i stavish da se pece...
a pitu zeljanicu pravish sa korama...uuuu brate al kuckam pa rasturam...evo diktira mi majka
e uvek mora zejtin ili mast![]()

ljudi, pozdravljam vas... ljubim vas mnogo!
uzivajte veceras, a shto se tice zelja, rekla sam, zelim vam svima zdravlje![]()
E, lepo. Zaradio sam novog tenkića u World of Tanks i sad mogu da idem da se spremam
Ljudi, ćao i lepo se provedite

Ovo ima da sejvujem. Odlicno. Hvala prika. Pitu zeljanicu sam jeo, ali za zeljanik sam sad prvi put cuo. To ce morati da se proba.![]()

i ti oces bosanku...ako ako samo tako...o ho ho![]()
Ja cu ovako kao i do sad, singl, a zeljanik cu kad tad pokusati sam da pripremim.