Kafana, samoposluzenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sine imas 7 godina nesrece

hebi ga nije to tako strasno..mojih 7 se zavrsava sa ovom godinom :lol:

674979jp0e1q3t40.gif

Ma ide nekako, samo sam pocela da preterujem sa hranom... A sinoc sam se testirala, usla u prodavnicu duvana, samo da osetim miris... I zamalo da kupim cigarete, jos pre toga imala situaciju neku neprijatnu... Ali sam izdrzala... Mada, posle svratila do kafane na dupli uzo, cevape sa lukom i jos svacim preko, i zalila pivom... Jedva sam zaspala nocas... A da, na putu do cevapa pojela veeeeliki slani bavarski perec...

Ma ide nekako, samo sam pocela da preterujem sa hranom... A sinoc sam se testirala, usla u prodavnicu duvana, samo da osetim miris... I zamalo da kupim cigarete, jos pre toga imala situaciju neku neprijatnu... Ali sam izdrzala... Mada, posle svratila do kafane na dupli uzo, cevape sa lukom i jos svacim preko, i zalila pivom... Jedva sam zaspala nocas... A da, na putu do cevapa pojela veeeeliki slani bavarski perec...

ja sam juce bila na dve kafe, kazu drugarice, zapali, al' nemam stvarno zelju :)

moja volja je jaka :D

a to shto se prezderavam ima veze sa odlukom od dana prije, tako da i ne povezujem to sa cigaretama :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back