- Poruka
- 32.028
nači to je to ispušila sam poslednju cigaru za večeras a pošto sad mora i u odredjenim prostorijama da pušim osim što moram i da ih ograničim brojčano,definitivno razmišljam da l mi se isplati da i dalje bivam konzumentom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno zbog zlatnih patika, m?

makijevo srce tvoja srcad tope al evo tebi moe

jok, zbog kajle!
ma bio mi jedan od omiljenih sportista
a i plaho lici na Edija Marfija
eto, to su neki razlozi
 ))
))
voledem vas veceras...tope se boje...sunce se radja...morem plovi ladja

e a šta je lepše kad žena obuče crnu rolku crnu mini suknju crne najlonke i crne čizme do kolena
il svetle fazonirane skini farmerke crnu bluzu od tila i čipke i crne čizme do kolena?
meni nekako oba

e a šta je lepše kad žena obuče crnu rolku crnu mini suknju crne najlonke i crne čizme do kolena
il svetle fazonirane skini farmerke crnu bluzu od tila i čipke i crne čizme do kolena?
meni nekako oba

U du.pe te gađa, hihihihi

a kako drugačiji utisak, koji je signal prvo a koj drugo po tvom mišljenju?Hmm, oba.
Potpuno drugačiji utisak al' oba, da.
Još ako je na tebi, nema greške
pa desi breu kom smislu lepše, **** te pas

Ja nisam mogla da ga smislim))
Došao je u svojim zlatnim patičicama i oteo slavu Karlu Luisu kojeg sam o-bo-ža-va-la

buljashu hohoho
zavrasavam sa vecerasnjom seansom a vama dame i gospodo i oni koji se tako osecaju laku noch

meni nekako oba

ali a ne kapirama ona alexandra što je glumila modesti je onako kapiram sad koj je tvoj ukus marendo
Pa ne znam, prva mi je elegantnija a druga je segzija, možda malo i otvorenija.

U du.pe te gađa, hihihihi

meni nekako oba

a druga je dakle mamac a prva je elegans
pa to me muči vrlo, meni su oba podjednako otvorena odnosno zatvorena
linija