Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Frozen A. down...DJM down....Heartless down....Gosaii down....

DLXXX333 up....Witchy up...:heart:
No Sleep!

GUARANA-NO%20SLEEP.jpg

Smoky neke trivijalne stvari shvata suvishe ozbiljno(as i said ), i onda pochne da smara... Odatle i oznaka...

Pa mali, sta zna...Ima 15 godina...
:hahaha::hahaha::hahaha:

To sto oni nemaju neke glasove koje mi imamo ne znaci da nisam upravu. :/

Du bist ein arschloch(ti si shupak) se cita du bist ajn arshloh.Znaci nije velika razlika.

A i da nisam upravu,Shvabe barem imaju 4 padeza a ne kao mi debili 7. lol

BTW. da li Englezi UOPSHTE imaju padeze? Oo
Баш напротив, тешко да могу да буду много паметни ако су избацили све падеже.
Свакако да језик може бити употребљив, али је врло тешко испољити неку узвишенију мисао користећи се том примитивном логиком.
Чак и модерни српски не може да парира чистоти старословенског:
slava.png

Ruski u shkoli pochinjem da uchim od septembra(i hope so), a inache uchim iz nekih maminih rechnika ili kako se to vecj zove... :]
Это супер. :ok:

Него, ви преслушајте ово. Пендулум растура!

PS
@Grimm86

'де ли ископа Blackthrone? :mrgreen:
Игра је просто супер. Ехх... то бејаше дани...

Свакако да језик може бити употребљив, али је врло тешко испољити неку узвишенију мисао користећи се том примитивном логиком.

U potpunosti se slazem sa tobom, ali ipak najvaznije je da je jezik sto laksi za pricanje i da se ne mora toliko naprezati oko gramatike.

Francuski,Nemacki,Engleski,Italijanski,Spanski....Aktivnim ucenje mozes da naucis za godinu, godinu i po.

Latinski-minimum 4,5 godina,kao i staro-grcki,staroslovenski.

slava.png

Oh. Dakle iznad razumljivosti i lakoce koriscenja, dostupnosti svima i svih ostalih pogodnosti je... Ispoljavanje uzvisenih misli?
...
...
...
A ja mislila da jezik koristi prvenstveno sporazumevanju izmedju ljudi. :mrgreen:

Mada mene niko nista nije pitao. xD

Oh. Dakle iznad razumljivosti i lakoce koriscenja, dostupnosti svima i svih ostalih pogodnosti je... Ispoljavanje uzvisenih misli?
...
...
...
A ja mislila da jezik koristi prvenstveno sporazumevanju izmedju ljudi. :mrgreen:

Mada mene niko nista nije pitao. xD
Наравно да јесте. Можеш комуницирати и рукама и сасвим добро објаснити некоме да ти донесе воду, позајми паре, па чак и сагради кућу.
Оно што не можеш верно пренети ни најбољим језиком на свету су људске мисли и осећања. Човек треба да се труди да прочисти и усаврши како своје мисли, тако и свој језик, а не да од свог лика прави звер којима су нагони испред свега.
Јер онај који се понаша као звер не може очекивати да се поступа са њим као са човеком.

Наравно да јесте. Можеш комуницирати и рукама и сасвим добро објаснити некоме да ти донесе воду, позајми паре, па чак и сагради кућу.
Оно што не можеш верно пренети ни најбољим језиком на свету су људске мисли и осећања. Човек треба да се труди да прочисти и усаврши како своје мисли, тако и свој језик, а не да од свог лика прави звер којима су нагони испред свега.
Јер онај који се понаша као звер не може очекивати да се поступа са њим као са човеком.

To ti je neka mudrost.xD
Mislim da su zveri bolje od ljudi.
Ljudi nisu trebali da postoje jer od onog trenutka kad su ljudi nastali tada je rodjeno prvo i jedino zlo.
Ali tako je trazeno i tako je Bog hteo pa necemo huliti i dizati ruku na Boga jer smo onda nadrljali.

Aham, i da ne bih morala to da radim, postoji najsavrsenije sredstvo sporazumevanja.
I odakle izadjose zveri sad odjednom?
U svakom slucaju, usavrsavanje je jednostavno uproscavanje. Pogledaj samo vodovod. Covek je ranije trebao prvo da izvuce vodu iz bunara, pa da na milione nacina pokusava da je koristi za normalan zivot, i maltretira se podgrevanje, prelivanjem, izlivanjem, etc svakog bozjeg dana. Sad odvrnes slanu, zavrnes slavinu. Savrseno. xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back