Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako sam imao divan dan moram da podelim sa vama.
Krenuo sam na vreme do faksa ali kao i svaki put nacekao sam se autobusa.
Jedva sam usao a bus je potrefio svaki crveni semafor i zadnjih 10 metara je vozio 30 minuta.
Za svo to vreme levo od mene sedi jedan ludi covek koji ima cestu relaciju Brace Jerkovic - Bezanija i prica sam sa sobom.
Desno od mene baba mi gura lakat u rebra i obesila se o mene tako da sam sa jednom rukom morao i sebe i nju da drzim.
Iza mene deda radikal i neka zena demokrata se raspravljaju na vratima.
Smrad u autobusu je bio nepodnosnjiv, podsetio sam se kada sam isao tramvajem prema buvljaku.
Kada su me iscimali i izmuzli na faksu krenuo sam kuci.
Morao sam da svratim do poste da uplatim porez a kada sam usao red je bio u obliku spirale.
Nakon nekih sat vremena dosao sam na red i uplatio.
Svratio do pekare da uzmem nesto za has i evo me kuci jedem hladnu picu. :/

:mrgreen:
Ako ti nesto znaci, ja sam jutros ustala u pola 12, zakljucila da fiziku moze djavo da nosi gde hoce, posto je nisam uopste ucila a fizika je utorkom prvi cas u drugoj smeni, pronasla mobilni telefon koji je bio izmedju radnog stola i coska sobe tako sto sam ga zvala sa fiksnog i orijentisala se po vibriranju posto mi je zvuk uvek iskljucen. Umalo da se izlomim do stanice i stigla sam bas kad je vozac zatvorio vrata (opet ih je otvorio).
Na fizici smo radili zadatke iz subjektivne i objektivne jacine zvuka, i dobila sam 5 na aktivnost. Na biologiji me je prozvala za celu oblast razvica, i dobila sam 5. Na fizickom sam otisla na kafu sa drugaricama, na engleskom je pitala da li neko hoce da ponovi sta smo radili prosli cas (listening), i cak je i ponudila peticu za to zato sto je znala da smo svi spavali na tom casu. I ja se javim i dobijem 5 zahvaljujuci samo mom idiotskom pamcenju. Onda se ona seti da je naslaonaj kontrolni sto je izgubila (moj), zbog kojeg sam se ja i javila, posto sam ga skoro prespavala i mislila sam da cu verovatno dobiti 4, oceni ga, i dobijem 5. Likovno nije ni pitala.
Kad sam se vracala, uspela sam da nadjem mesto, i usput se upoznala sa jednim deckom koji toliko lici na Legolasa da umalo da padnem u nesvest, a koji je sedeo pored mene.
Kad sam se vratila, pojela sam celu tepsiju bundevare. :mrgreen:

:mrgreen:
Ako ti nesto znaci, ja sam jutros ustala u pola 12, zakljucila da fiziku moze djavo da nosi gde hoce, posto je nisam uopste ucila a fizika je utorkom prvi cas u drugoj smeni, pronasla mobilni telefon koji je bio izmedju radnog stola i coska sobe tako sto sam ga zvala sa fiksnog i orijentisala se po vibriranju posto mi je zvuk uvek iskljucen. Umalo da se izlomim do stanice i stigla sam bas kad je vozac zatvorio vrata (opet ih je otvorio).
Na fizici smo radili zadatke iz subjektivne i objektivne jacine zvuka, i dobila sam 5 na aktivnost. Na biologiji me je prozvala za celu oblast razvica, i dobila sam 5. Na fizickom sam otisla na kafu sa drugaricama, na engleskom je pitala da li neko hoce da ponovi sta smo radili prosli cas (listening), i cak je i ponudila peticu za to zato sto je znala da smo svi spavali na tom casu. I ja se javim i dobijem 5 zahvaljujuci samo mom idiotskom pamcenju. Onda se ona seti da je naslaonaj kontrolni sto je izgubila (moj), zbog kojeg sam se ja i javila, posto sam ga skoro prespavala i mislila sam da cu verovatno dobiti 4, oceni ga, i dobijem 5. Likovno nije ni pitala.
Kad sam se vracala, uspela sam da nadjem mesto, i usput se upoznala sa jednim deckom koji toliko lici na Legolasa da umalo da padnem u nesvest, a koji je sedeo pored mene.
Kad sam se vratila, pojela sam celu tepsiju bundevare. :mrgreen:

Ah kad god ja imam dobar dan sledeci mora da bude uzasan :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back