- Poruka
- 2.651
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хехехе ДЈМ!
Хехехе
Фалш је од 8 бита, који је узгред имао да се купи по Србији (последњи који сам ја купила, јер су претходници страдали, био је на вашару у Петровцу на Млави, мислим да је био тада око 100 дин.)
Стварно.. има да потражим по новинама

Kako sam imao divan dan moram da podelim sa vama.
Krenuo sam na vreme do faksa ali kao i svaki put nacekao sam se autobusa.
Jedva sam usao a bus je potrefio svaki crveni semafor i zadnjih 10 metara je vozio 30 minuta.
Za svo to vreme levo od mene sedi jedan ludi covek koji ima cestu relaciju Brace Jerkovic - Bezanija i prica sam sa sobom.
Desno od mene baba mi gura lakat u rebra i obesila se o mene tako da sam sa jednom rukom morao i sebe i nju da drzim.
Iza mene deda radikal i neka zena demokrata se raspravljaju na vratima.
Smrad u autobusu je bio nepodnosnjiv, podsetio sam se kada sam isao tramvajem prema buvljaku.
Kada su me iscimali i izmuzli na faksu krenuo sam kuci.
Morao sam da svratim do poste da uplatim porez a kada sam usao red je bio u obliku spirale.
Nakon nekih sat vremena dosao sam na red i uplatio.
Svratio do pekare da uzmem nesto za has i evo me kuci jedem hladnu picu. :/

Kako sam imao divan dan moram da podelim sa vama.
Krenuo sam na vreme do faksa ali kao i svaki put nacekao sam se autobusa.
Jedva sam usao a bus je potrefio svaki crveni semafor i zadnjih 10 metara je vozio 30 minuta.
Za svo to vreme levo od mene sedi jedan ludi covek koji ima cestu relaciju Brace Jerkovic - Bezanija i prica sam sa sobom.
Desno od mene baba mi gura lakat u rebra i obesila se o mene tako da sam sa jednom rukom morao i sebe i nju da drzim.
Iza mene deda radikal i neka zena demokrata se raspravljaju na vratima.
Smrad u autobusu je bio nepodnosnjiv, podsetio sam se kada sam isao tramvajem prema buvljaku.
Kada su me iscimali i izmuzli na faksu krenuo sam kuci.
Morao sam da svratim do poste da uplatim porez a kada sam usao red je bio u obliku spirale.
Nakon nekih sat vremena dosao sam na red i uplatio.
Svratio do pekare da uzmem nesto za has i evo me kuci jedem hladnu picu. :/
 Meni je bilo sve ok! Poceo drugi semestar, novi predmeti, novi profesori-lepota!
 Meni je bilo sve ok! Poceo drugi semestar, novi predmeti, novi profesori-lepota! 

E Milance, znas kako da me obradujes!

Spirit! Sta ima?
 Spirit! Sta ima?E, posto NIKOG ovde nema odoh i ja....
EDIT: Aaaa, tui je Spirit...Spirit! Sta ima?

Sta mi radis? Gledala Cari i ja...
 Sta mi radis? Gledala Cari i ja... 
E Milance!Sta mi radis? Gledala Cari i ja...

Ako treba otići ću ja.
 Ako treba otići ću ja. 
Ruski? Pa ko jos to uci u skoli?! Znam da su mama i tata ucili kad su isli u osn.
btw Odakle si, Milane?