Gosaii
Ističe se
- Poruka
- 2.106
Nece da ti da repku -_____- Ceo dan pevam tu pesmu xD Pogotovo onaj rep deo posle refrena iz nekog razloga :3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Why sad face D::< :< :<
*twitch, twitch*Najavljeno je prisustvo velikog broja političara, glumaca i gostiju iz inostranstva. Lider Nove Srbije Velimir Ilić obratio se okupljenima na konferenciji rečima:
Velja Ilic:- Ne vidim šta ima loše u tome, kako vi danas to zovete, pušalnom seksu. To je osećaj fantastične moći i dominacije, kada je ona na kolenima, a ja je … Nego, nije mi jasno ko može da bude protiv toga – rekao je Ilić okupljenim novinarima.
Glumica Marija Karan, koja je zaštitno lice „Oralne parade“ je poručila:
Marija Karan:- Da li je u redu da dečko svrši za tri minuta, okrene se i zaspi, a devojka svaki put ostaje nezadovoljena? U Srbiji, devojka ne može da dobije kvalitetno oralno zadovoljenje od svog dečka jer je to tabu tema i većina muškaraca to ne radi. Dokle više tako, devojke?
Sorrow je tu! Vratio si se!!:< :< :<

njuz.net je sajt sa fake vestima btw

njuz.net je sajt sa fake vestima btw

Znači to je ta vrsta sajta ,jednom sam tako poslao drugu link gde sam stavio da je pronađen uroljan u nekom kanalu![]()
@Madara
...Ispala. xD Ja se ponadala. xDDDD

PITANJE ZA SVE VAS!!!
Koju vrstu muzike slusate?

Yo arigato na!
Trenutno mi je ovo na aimp-u!