Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad, najboljih tesko. Mogu ti napisati 10 koje ja najvise volim, ali da li su najbolje.. ne verujem. xD

Anyway, bez nekog reda:
- Yami ni Chiru Sakura (Alice Nine)
- Shadan (Girugamesh)
- The World (Naitomea)
- Burial Applicant (GazettE)
- Filth in the Beaty (GazettE)
- Q (Alice Nine)
- Rainbows (Alice Nine) - malo fensi, ali dobro.
- Red (GazettE)
- Leech (GazettE)
- White Prayer (Alice Nine)

To voleh. Mozda je sad izaslo nesto jos bolje, ne slusam JRock aktivno vec oko godinu dana. (Mada, ova Red pesma je nova. :D)

Za Natu i Alana, posto se najbolje razumete u Jrock.
Napisite mi 10 najboljih Jrock pesama.
Tnx...

Nadam se da cete videti poruku mrzi me da saljem private. n_n
JRock sux imho....
Vampiri imaju sposobnost da lete i spretniji su od vukodlaka.
Kod njih preovladjuje relativna snaga, dok kod vukodlaka preovladjuje apsolutna.

Ae vampir ce relativno pokusati da se pretvori u shishmisha i da vukodlaku isisa krv,za to vreme ce vukodlak apsolutno da ga pojede. :hahaha:

Tnx na pesmama, nisam stigao danas da ih preslusam sutra cu.
Smoky da znam da JRock s. ali hocu da preslusam da vidim da li ima neki kvalitet ili je sve stvar imidza.
Inace ono sta me zanima vezano za JRock jeste da li je on u bilo kojoj drugoj zemlji osim u Japanu i eventualno Severnoj Koreji popularan?
Da li je neka JRock grupa odrzala koncert van ovih zemalja ili cak mini turneju?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Wolf

Cestitam na Ryoka sada kada krenu da te peglaju, do zamenika ces dodji ali posle krece slom zivaca. :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back