Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Avatar je dobar film ako možeš da se zadovoljiš lepim bojama i slikama na ekranu. Tu se njegov kvalitet završava. Ono što je mene lično ogorčilo vezano za ovaj film, je to što je propaganda i ta velika mašinerija zvani mediji, uspeo narod da ubedi da ovaj film valja. Govorili su da je ovo neki revolucionarni film, *toliko dobar da se ne sme propustiti film*, once in the life time experience i šta sve ne. I zaista ti efekti su nešto što nismo videli ranije i ona planeta i one biljčice su stvarno lepo urađene...ali to je kraj. Ni jedan originalni lik, ni jedan zanimljiv dijalog, očajno napisan scenario, nelogičnosti, klišei i sve to predugo traje - dosada, dosada, dosada. Poražava me to da su ljudi prešli preko svega toga, zarad malo lepih slika. U bioskopu sam bila sa drugaricom i sve vreme smo bile u fazonu: *da li ovo moguće??* Pa koliko puta treba da ga ubode u srce da bi ovaj umro?.* Tu je film već krenuo da nas zasmejava.
Kada je nešto toliko loše da postaje zabavno. U ostalim situacijama, samo kolutanje očiju i osmeh sa izdahom *jao*.

Vidis..Ti ustvari ne znas koliko gresis devojcice....:D
Ono sto krasi film nisu samo specijalni efekti, vec i prica.
Ima bolju radnju od titanika, to je i sam rziser priznao, a i mnogi strucnjaci.
Ukoliko ti se film ne svidja nemas ukus za filmove.
To je to.

Ovo je cudno, Hoklica pise latinicom, pravi pravopisne greske i pored svega pise qul. :O

Па правим правописне грешке, и драго ми је да ме исправљате.
Тако неке крупне ствари никада нисам научила.

Што се писања латиницом и ћирилицом тиче, имамо два писна, зашто се не поиграти тиме. Ако погледате моје поруке, неке су писане ћирилицом неке латиницом, нема правила.

Волим, нарочито овде на форуму да пишем ћирилицом и да истовремо показујем своју, слободарску мисао за коју важи увређено мишљење да је издајничка, анти-српска и тако то и никада написана ћирилицом. То су наравно глупсти неких будала и само моје писање ћирилицом им делује као нека јерес. It's fun...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back