Anna Hiwatari
Domaćin
- Poruka
- 4.456
XXX, kad brze nakupi sve kvadratice?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li su tracenje vremena ili je mnogo komplikovano za tebe?
Ako su COD MW 2,Crysis,Bad Company 2 tebi tracenje vremena, onda nemas pojma o pucacinama.
Igrao sam sve sto si naveo. Dzaba njima lepa grafika kad nisu izazov. WTF, danas se u vecini shootera health automatski puni. Hocu fuc*ing health pack. xD MW 2 i BC 2 jesu prilicno realisticni, ali mozes da ih predjes za dan.
Crysis ima najgrafiku, ali brzo smori. Od novih shootera Metro 2033 je stvarno dobar. Probaj ga.
i plus se odnosi na nekoga... ^^ znas koga Ja imam vise igrackog iskustva nego ti godina.Igrao sam sve sto si naveo. Dzaba njima lepa grafika kad nisu izazov. WTF, danas se u vecini shootera health automatski puni. Hocu fuc*ing health pack. xD MW 2 i BC 2 jesu prilicno realisticni, ali mozes da ih predjes za dan.
Crysis ima najgrafiku, ali brzo smori. Od novih shootera Metro 2033 je stvarno dobar. Probaj ga.
![]()
Ajmo ispoceka...
Necu realan shooter, vec hocu shooter koji cu moci da igram duze od par dana... I da me pritom ne smori. Inace, CS je najgluplji mod u istoriji video igrara. Da, mod... To cak i nije igra, vec mod za Half-Life (jedan od najboljih shootera ikad).