Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li su tracenje vremena ili je mnogo komplikovano za tebe?
Ako su COD MW 2,Crysis,Bad Company 2 tebi tracenje vremena, onda nemas pojma o pucacinama.

Ja imam vise igrackog iskustva nego ti godina. :lol: Igrao sam sve sto si naveo. Dzaba njima lepa grafika kad nisu izazov. WTF, danas se u vecini shootera health automatski puni. Hocu fuc*ing health pack. xD MW 2 i BC 2 jesu prilicno realisticni, ali mozes da ih predjes za dan. :lol: Crysis ima najgrafiku, ali brzo smori. Od novih shootera Metro 2033 je stvarno dobar. Probaj ga. :D

Ja imam vise igrackog iskustva nego ti godina. :lol: Igrao sam sve sto si naveo. Dzaba njima lepa grafika kad nisu izazov. WTF, danas se u vecini shootera health automatski puni. Hocu fuc*ing health pack. xD MW 2 i BC 2 jesu prilicno realisticni, ali mozes da ih predjes za dan. :lol: Crysis ima najgrafiku, ali brzo smori. Od novih shootera Metro 2033 je stvarno dobar. Probaj ga. :D

1)Sine, ako hoces realan shooter uzmi najdosadniji flashpoint back to kosovo.
Okrzne te metak i crko si, te moras sve od pocetka.
Shooteri ni ne trebaju da budu realno pravljheni, inace to bi bilo sranje.

2)
Da ne radis mozda u EA kompaniji?
Da nisi mozda ti svetski sampion u kanteru,COD-u,WAR........?
Ajde ne lupaj.......

Ajmo ispoceka...

Necu realan shooter, vec hocu shooter koji cu moci da igram duze od par dana... I da me pritom ne smori. Inace, CS je najgluplji mod u istoriji video igrara. Da, mod... To cak i nije igra, vec mod za Half-Life (jedan od najboljih shootera ikad).

Counter je meni ok.
Monoton je, mnogo, pa me je smorio i ne igram ga redovno vec..Ima nek godina.

Znas li koliko ima ljudi koji ne mogu da se odvoje od kompa dok ne predju igricu?
Zamisli naprave shooter, za koji treba najmanje 90 sati igranja.
Neke osobe ne bi napustile komp dok ne predju do kraja, a posle 12 sati neprestanog igranja sledi opasnost od epilepsije, ili jos gore, smrti.

Half Life vala ne vredi ni da pogledas omotac od igre.

Meni je vala Dragon Age glupa igra, nije mogla ispasti gluplja.
Volim samo shootere da cepam i mozda po neku strategiju.
TRA sam igrao vec odawno, dosao do pola i tako, stoji mi tu, necu vise ni da je pokrecem.
Mnogo je dosadno.

Jedva cekam crysis 2.Ona mi je mnogo dobra, izgleda.
Takodje, ocekujem da se kroz nekoliko decenija pojave virtuelne naocare, kojima se prebacujemo u igricu,mozemo da cujemo sve oko sebe, a najvaznije mi je da se uvede osecaj bola.
To bi bilo nesto vrlo vredno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back