Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što volim što ću da dobijem ban....
Ovo se ne odnosi na: Ana Hiwatari , Mari Uzumaki, Gladiator SRB, SpAmEr!, Akemi chan, Onoki86, Gosaii, Angel of death 333, DJM, LPhoklica, Grimm.86, Milan(hijeroglif).
Znam da ću zbog ovoga da izgubim dosta prijatelja, dobiću ban.... Ali ne znam zašto neki put ne mogu da se kontrolišem....

Marš u pi*ku materinu!

Sad neka me banuju Hoklica ili DJM zbog vređanja ostalih članova na forumu. :bye:

A Ana Hiwatari , Mari Uzumaki, Gladiator SRB, SpAmEr!, Akemi chan, Onoki86, Gosaii, Angel of death 333, DJM, LPhoklica, Grimm.86, Milan(hijeroglif). Ponavljam ovo gore se nije odnosilo na vas. I izvinite.

Ovo se ne odnosi na: Ana Hiwatari , Mari Uzumaki, Gladiator SRB, SpAmEr!, Akemi chan, Onoki86, Gosaii, Angel of death 333, DJM, LPhoklica, Grimm.86, Milan(hijeroglif).
Znam da ću zbog ovoga da izgubim dosta prijatelja, dobiću ban.... Ali ne znam zašto neki put ne mogu da se kontrolišem....

Marš u pi*ku materinu!

Sad neka me banuju Hoklica ili DJM zbog vređanja ostalih članova na forumu. :bye:

A Ana Hiwatari , Mari Uzumaki, Gladiator SRB, SpAmEr!, Akemi chan, Onoki86, Gosaii, Angel of death 333, DJM, LPhoklica, Grimm.86, Milan(hijeroglif). Ponavljam ovo gore se nije odnosilo na vas. I izvinite.

Ma ako nisu banovali Smokyja sto kaci sliku nekog lika sto ga drka nece ni tebe xD

Marš u pi*ku materinu!

Ko ce BRE tebe da banuje, a?:lol:

Please shut the hell up. :)
1. I ti mora da si jadnik kad' kažeš da bi' me polomio a u stvari možeš biti običan slabić.
2. Ne pravim se faca nego samo govorim šta mi se desilo i šta je uradio moj drug.
3. U stvarnom životu sam poštovan i imam stvarno mnogo dobrih prijatelja.
4. Ako ne radiš to u sred grada onda' bi' te samo zaobišao... Ali bih te mrko pogledao(da bi' znao da si bi).
5. Nisi mi ništa loše uradio ali jesu ljudi koji su isti kao ti.
6. Ne znam šta si ali za hrišćane je to greh. Ako nisi hrišćanin radi šta želiš. Samo uživaj. Ali nemoj više da mi se obraćaš.
Pedeho.

1.ti me ne poznajes tako da ne mozes reci da li sam slabic ili ne.nisu svi bisexualci slabici,i losi ljudi.i medju strejt ljudima ima govana.
3.po ovome svemu-ne verujem bas,ali necu da se mesam u to.
5.da,ali ti neki ljudi nisam ja.i ako si nervozan ne istresaj se na meni.
6.i necu ti se vise obracati,ne znam zasto za dzabe junetu objasnjavam da je june :neutral:

imam i ja ideju ko bi mogao biti

spirit,drug si mi,al preki da seresh,to greh ne greh je glupo,ako je greh on je greshnik a ne ti

a covek te nishta nije dirao,a ako ti je neki homo ili bi neshto uradio njemu *****j a ne ovom coveku koji je stvarno dobar i koji ti nishta nije rekao

hvala smoky :3 =]

i treba da se izvinjavaš mnogo si me povredio :(((
pozdravi dečka..ćao..

rep! :rotf:

podeli to sa nama =)

eh,nije lepo da sad ovde isprosipam =] ako te bas interesuje(a stvarno znam ko je) reci pa cu ti na privatne poslati =]

Pa valjda Hoklica i DJM.
Smoky tebi neću da vratim reputaciju.
A imaju pravo da banuju. Piše u pravilniku.
Mogu da banuju zbog vređanja ostalih članova. A ja sam izvređao neke... I još bi' ih vređao ali onda' znam da bi' izgubio dosta prijatelja...

Nove teme koje pratite: (0)
U ovom folderu nema novih tema koje želite da pratite.
Pogledajte sve teme koje pratite
20 ukupno poena Primljeni su najnoviji prekršaji
poruka Datum Ističe Poeni Razlog Poslao
Privatna 10.09.2009.
10:30 Isteklo 1 konstantno ometanje rada foruma gost 10000
Privatna 10.09.2009.
10:23 Isteklo 1 ometanje rada foruma gost 10000
Privatna 10.09.2009.
09:40 Isteklo 0 Ometanje rada moderatora/foruma koto
Privatna 10.09.2009.
09:07 Isteklo 1 ometanje rada foruma gost 10000
Privatna 10.09.2009.
08:54 Poništen 1 Ometanje rada moderatora/foruma

Pa valjda Hoklica i DJM.
Smoky tebi neću da vratim reputaciju.
A imaju pravo da banuju. Piše u pravilniku.
Mogu da banuju zbog vređanja ostalih članova. A ja sam izvređao neke... I još bi' ih vređao ali onda' znam da bi' izgubio dosta prijatelja...

Ma ako nisu banovali Smokyja sto kaci sliku nekog lika sto ga drka nece ni tebe xD

:mrgreen:

Nove teme koje pratite: (0)
U ovom folderu nema novih tema koje želite da pratite.
Pogledajte sve teme koje pratite
20 ukupno poena Primljeni su najnoviji prekršaji
poruka Datum Ističe Poeni Razlog Poslao
Privatna 10.09.2009.
10:30 Isteklo 1 konstantno ometanje rada foruma gost 10000
Privatna 10.09.2009.
10:23 Isteklo 1 ometanje rada foruma gost 10000
Privatna 10.09.2009.
09:40 Isteklo 0 Ometanje rada moderatora/foruma koto
Privatna 10.09.2009.
09:07 Isteklo 1 ometanje rada foruma gost 10000
Privatna 10.09.2009.
08:54 Poništen 1 Ometanje rada moderatora/foruma
22.11.2009.
07:03 Isteklo 3 Спам LPhoklica :mrgreen:

spirit

msm decko ocigledno si *****. nema tu nista lose, moj najbolji drug je *****.

ozb. reaktivna formacija aposoltuno objasnjava tvoj stav.

a one jesu pametne, za nij to mogu da kazem, za tebe ne.

realno, koja budala ne kapira reaktivnu formaciju.

(kaze se reakciona, ali sta sad)

Da ne tražiš i ti možda svađu? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back