Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alo klinac čeka te dečko u parku..kasniš... =)
ti mi čitaš misli pa znaš da ja mislim da sam previše pametna..huh..on i dalje čeka..požuri..

Želiš da ti dokažem da nisam *****?
Dođi u Petrovac na Mlavi i tamo iza prodavnice "Green" ima dve zgrade. Idi između te dve zgrade i videćeš jednu visoku ogradu negde na sredini. Sačekaj me tamo i videćeš. :roll:

Daj molim te ućuti.... Kažeš mi da čekam da odrastem a ti si jednu godinu starija od mene. :lol: Po postovima ne izgledaš uopšte pametno.

Želiš da ti dokažem da nisam *****?
Dođi u Petrovac na Mlavi i tamo iza prodavnice "Green" ima dve zgrade. Idi između te dve zgrade i videćeš jednu visoku ogradu negde na sredini. Sačekaj me tamo i videćeš. :roll:

Daj molim te ućuti.... Kažeš mi da čekam da odrastem a ti si jednu godinu starija od mene. :lol: Po postovima ne izgledaš uopšte pametno.

želim da mi dokažeš da nisi pede.r :zper:
po kojim postovima??u ovoj kafani??
ja na forumu nisam da bih nekom pokazala koliko sam pametna..
da si pričao sa mnom ozbiljno(a niko sa foruma nije u stv. možda ali na msnu) ne bi imao takvo mišljenje..ou vel..čujemo se klinac..

želim da mi dokažeš da nisi pede.r :zper:
po kojim postovima??u ovoj kafani??
ja na forumu nisam da bih nekom pokazala koliko sam pametna..
da si pričao sa mnom ozbiljno(a niko sa foruma nije u stv. možda ali na msnu) ne bi imao takvo mišljenje..ou vel..čujemo se klinac..

Ućuti.
Da se i ti ne praviš neka faca na netu kako je rekao shinigami...
Svi ste vi olizane budale. :D
Zna se koji nisu. ;)
Ana, Mari uzumaki, Milan, Gladijator, Spamer, Akemi, LPhoklica, DJM, Onoki... Ne mogu još da se setim... VI ste dobri likovi. :)

Ućuti.
Da se i ti ne praviš neka faca na netu kako je rekao shinigami...
Svi ste vi olizane budale. :D
Zna se koji nisu. ;)
Ana, Mari uzumaki, Milan, Gladijator, Spamer, Akemi, LPhoklica, DJM, Onoki... Ne mogu još da se setim... VI ste dobri likovi. :)

jao..kakva faca bre?!
to što se raspravljam sa nekim ne znači da sam faca..ja da želim da budem ne bih to radila na ovaj način...a i šta će mi popularnost na jeb.enom forumu?
tebi ako treba samo kaži potrudiću se da ti pomognem :)))

''sad si zablistao kao ona zvezdica iz pesme zdravka colica.
majka mora da je ponosna''ovo je citat..

Lepo sam rekao da ne vredi da se svađaš sa budalom kad' ona to ne razume. Ja sam čak do ovde dogurao... Neću više da se svađam. Ne zaslužuješ ni svađu. O da idi kod psihologa i pitaj ga da li si lezba. :) Kad' je toliko pametan da izmisli onako nešto onda' će izmisliti i nešto za tebe. ;) :roll:
Ja znam ko sam, i samo ja. Neće mi nikakva budala preko interneta reći šta sam i kakav sam.
Možda više neću ni dolaziti u ovu kafanu. :neutral:
Ajde ćaooo. :bye:

Lepo sam rekao da ne vredi da se svađaš sa budalom kad' ona to ne razume. Ja sam čak do ovde dogurao... Neću više da se svađam. Ne zaslužuješ ni svađu. O da idi kod psihologa i pitaj ga da li si lezba. :) Kad' je toliko pametan da izmisli onako nešto onda' će izmisliti i nešto za tebe. ;) :roll:
Ja znam ko sam, i samo ja. Neće mi nikakva budala preko interneta reći šta sam i kakav sam.
Možda više neću ni dolaziti u ovu kafanu. :neutral:
Ajde ćaooo. :bye:

pa vidiš kažeš da sam budala a ti pominješ psihijatra..mislila sam da si čak i ti prerastao takav nivo svađanja.. ://
i da aj ne obraćaj mi se više molim te.neću ni ja tebi..toliko možeš da mi učiniš :))
rekla bih još par stvari ali vidim ovo ćao ..koje ti očigledno nisi video u mojim postovima...

spirit,ne ljutim se na tebe i drug si mi i ostaces,ali vreme je da prekinesh,a mucicu te dok ne prekinesh

kako?!

beautiful_gay_kiss-1.jpg

nukekiss-1.jpg

lesbians-1.jpg

LESBIANS-1.jpg

YuriPanicReview.jpg

_!_

XD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back