Da ne tražiš i ti možda svađu?![]()
pa i da traži neće da je dobije...
(jel tako??
((Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne tražiš i ti možda svađu?![]()
(
((Stvarno sramota...Ja da dobijem ban zbog spama.. Ja?
Mada jeste ti si napisala samo 1 post...
tako je ...vidiš kako si ti svestan svojih mana =)
pa vi ste svi zaslužili
ja da sam moderator dobili bi ste još duži ban...
ali nisam tako da imate sreće...
I odnosila se na onaj tvoj smajli imam dobre butkice 
Hehehe.
Shut the fu*k up you stupid moron.
Samo umukni. Nerviraš i misliš da si previše pametna. Idi nađi nekog sebi ravnog. Evo tamo iza brda ima neka krava.![]()
pa i da traži neće da je dobije...(
jel tako??((

... Ja sam samo imao jednu poruku navedenuI odnosila se na onaj tvoj smajli imam dobre butkice
![]()
pa nisam ja stavila taj smajli nego sam rekla stvarno??i banovali me..
lolD

alo klinac čeka te dečko u parku..kasniš... =)
ti mi čitaš misli pa znaš da ja mislim da sam previše pametna..huh..on i dalje čeka..požuri..
Po postovima ne izgledaš uopšte pametno.Želiš da ti dokažem da nisam *****?
Dođi u Petrovac na Mlavi i tamo iza prodavnice "Green" ima dve zgrade. Idi između te dve zgrade i videćeš jednu visoku ogradu negde na sredini. Sačekaj me tamo i videćeš.
Daj molim te ućuti.... Kažeš mi da čekam da odrastem a ti si jednu godinu starija od mene.Po postovima ne izgledaš uopšte pametno.

želim da mi dokažeš da nisi pede.r
po kojim postovima??u ovoj kafani??
ja na forumu nisam da bih nekom pokazala koliko sam pametna..
da si pričao sa mnom ozbiljno(a niko sa foruma nije u stv. možda ali na msnu) ne bi imao takvo mišljenje..ou vel..čujemo se klinac..

da si pričao sa mnom ozbiljno(a niko sa foruma nije u stv. možda ali na msnu) ne bi imao takvo mišljenje..ou vel..čujemo se klinac..

alo klinac ne smaraj...))

Ućuti.
Da se i ti ne praviš neka faca na netu kako je rekao shinigami...
Svi ste vi olizane budale.
Zna se koji nisu.![]()
Ana, Mari uzumaki, Milan, Gladijator, Spamer, Akemi, LPhoklica, DJM, Onoki... Ne mogu još da se setim... VI ste dobri likovi.![]()
))jao..kakva faca bre?!
to što se raspravljam sa nekim ne znači da sam faca..ja da želim da budem ne bih to radila na ovaj način...a i šta će mi popularnost na jeb.enom forumu?
tebi ako treba samo kaži potrudiću se da ti pomognem))

Pre bih pitao mog psa za savet nego nekog imbecila.![]()
''sad si zablistao kao ona zvezdica iz pesme zdravka colica.
majka mora da je ponosna''ovo je citat..
Kad' je toliko pametan da izmisli onako nešto onda' će izmisliti i nešto za tebe. 

Lepo sam rekao da ne vredi da se svađaš sa budalom kad' ona to ne razume. Ja sam čak do ovde dogurao... Neću više da se svađam. Ne zaslužuješ ni svađu. O da idi kod psihologa i pitaj ga da li si lezba.Kad' je toliko pametan da izmisli onako nešto onda' će izmisliti i nešto za tebe.
![]()
Ja znam ko sam, i samo ja. Neće mi nikakva budala preko interneta reći šta sam i kakav sam.
Možda više neću ni dolaziti u ovu kafanu.
Ajde ćaooo.![]()
)

Ahem, zdravo svima...![]()
Ovde je malo...khm... neugodno...
Ja svratla da vidim jel ima nesto novo i iscita prethodne 2 str. Ajoj, drugari... Pa nemojte...
btw Sta ima novo?Sta se radi?
Ja moram da vezbam matu... Ajd malo ovde pa ponovo na sisteme lin. jednacina..
![]()