Кафана „Рјукова јабука“ №1

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TYooooooooo!
SAMPANJAC!
07208794-1.jpg

Horror misterija.Novi tip dodje u selo Hinamizawu i uozna par cura. Sve cool i super dok ne sazna o kletvi Oyashiro sama (bog-cuvar Hinamizawe) protekle cetiri godine jedna osoba je nestala a druga ubijena ne ljetni festival Watanagashi.

Super je misteria i veoma teska da se rjesi. Anime pocne kao jedan dosadan slice of life comedy i onda se preobrati u horor.
Ima cetiri question arka koji se protezu vecinom prve sezone i cetiri answer arca od kojih dva zauzimaju kraj prve sezone i pocetak druge. Ostatak drug sezone je kao rzrjesenje.
Animacija i nije nesto ali je podbosljiva.
Muzika odlicna
Likovi odlicniji.(Rena - lik sa mog avatara- mi je omiljena)

Horror misterija.Novi tip dodje u selo Hinamizawu i uozna par cura. Sve cool i super dok ne sazna o kletvi Oyashiro sama (bog-cuvar Hinamizawe) protekle cetiri godine jedna osoba je nestala a druga ubijena ne ljetni festival Watanagashi.

Super je misteria i veoma teska da se rjesi. Anime pocne kao jedan dosadan slice of life comedy i onda se preobrati u horor.
Ima cetiri question arka koji se protezu vecinom prve sezone i cetiri answer arca od kojih dva zauzimaju kraj prve sezone i pocetak druge. Ostatak drug sezone je kao rzrjesenje.
Animacija i nije nesto ali je podbosljiva.
Muzika odlicna
Likovi odlicniji.(Rena - lik sa mog avatara- mi je omiljena)

Moze biti super.

na mom faxu svi izgledaju retardirano...tako da nemamo takvih primeraka :(

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:HAHA

ima jedan tip na mom faxu.. izgleda kao da je izasao iz nekog animea :D

onako, deluje mnogo cudno

nikad nista ne govori, ima kosu u nekim ispranim crvenim repovima, do usiju, krupne plave oci...

a stalno ljudi zvere u njega kada vide :eek:

znali jos neko za ovako neki ovako.. eeaaa... ekstremni primerak? :mrgreen:

Kako ga zovete Extremno retka vrsta anime guy-a mozete da ga date u neki muzej pa da ga prepariraju i mozda dobijete malo $$$$$$

Na mom bivshem faxu je bio jedan slaaaadak tip, znam samo da se zove Ivan, nizak je, ima mangavu oshtru kosu i ima nekako lik kao da je iz mange izashao, al' nije ni obojen niti bilo shta, totalno obichan lik, samo kad ga vidim imam osecaj da pripada nekoj josh uvek nepostojecoj mangi... Tripovi moji... :) I ondak se ja zaljubila, al' sam napustila fax, pa ga ne videh posle toga... :(

Ajoj, najzad nema danas shkole, al' zato posao... mozda i stignem posle da navratim na onaj cosplay, nadam se... bar to da stignem da pogledam :( kad ne stizem nista drugo :(

Dajte mi votku+shokatu :) :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back