Кафана „Рјукова јабука“ №1

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha..pa trebao si odma da kazes..cekas da zavrsis faks,kako bi novine rekle da si bio prespektivni mladic,koji je upravo zavrsio fakultet,ali ipak nije mogao da nadje radosti u zivotu,jer ga niko,osim njegove leve zimske patofne,nije voleo...

:rotf:

Baka...
Bakano..
Uruse!
Kisama!

ne brate...ne razumes ti kakv je meni zivot....recimo da imam bolji zivot od svih vas....ali inace volim da gledam sve naopkao i mracno....eto to je.....

@korisnik
Naravno, naravno. Cim ti naucis da pises ime velikim slovom...

Ne plasim se. Samo je ne volim. Citaj kao sto pise...

Gosaii, znam... One limenke su opasne po zivot... :lol:

333, ja se ne ljutim ni na koga... :lol:

Znam, užas :dash: sledećeg puta dajem tati da mi otvori, njegovu kožu ništa ne može da probije jb t :lol:

Ne plašim se krvi a i nije mi odvratna :mrgreen:

@333
ok ovo je prevrsilo svaku meru,kako mozes da kazes da ti je lik koji je odgovran za smrt miliona i miliona ljudi idol?!
brisem te iz prijatelja...

u nekom pogledu je dobar......ubijao je ljude koji meni danas smetaju............

ali protiv toga sam da se ubijaju jevreji i srbi.....sve ostalo moze da pokolje sto se tice mene..........

uostalom......zar tebi nije omiljen klan uchiha?to je klan koji samo ubija.........

a meni je demon devetorepa...ona je jako plemenito i emotivno bice............:heart:

@Gosaii znaci da sad ispred tebe siklja iz aorte,kulirala bi??? xD
@Ange92 - odlicno,formalni odnos je najbolji,mada moze i bolje...:)
@Kristijan - znaci,ti si polu srbin-polu jevrej,veliki rasista i nacionalista...;)

bravo,bravo,bravo...da imas 18,i da kazes nekome to javno,u prisustvu par svedoka,verovatno bi isao u zatvor,a da je Titovo vreme,streljali bi te (nestao u akciji)..;)

u nekom pogledu je dobar......ubijao je ljude koji meni danas smetaju............

ali protiv toga sam da se ubijaju jevreji i srbi.....sve ostalo moze da pokolje sto se tice mene..........

uostalom......zar tebi nije omiljen klan uchiha?to je klan koji samo ubija.........

a meni je demon devetorepa...ona je jako plemenito i emotivno bice............:heart:

omg kakve sad naruto ima veze sa hitlerom mentolu retardirani imbecilni!
***** te u usta retardirana
ko ti dade internet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back