^_^SwEeT_VaMpiRe^_^
Zainteresovan član
- Poruka
- 410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@DJM
Sta ce nam muzika kad pravimo mangu.Ti bi hteo kao neki slideshow
E to mi pravimoNe, nego ovako nešto.

E to mi pravimo![]()
Kakve veze ima ?Malo je zahebano.A onaj klip izgleda kao da je crtan u MS paint-u

vidi ima ljudi ovde ^^ ql....ja josh malo idem do grada....da trazhim po kineskim radnjama neshto za cosplay![]()
neki tako random jRocker sa roza kosom xD smislila sam otprilike shta cju da iskombinujem od garderobe koju imam,samo mi kravata treba....jer treba da mi ostane para da mogu i u BG da idem ^_^
baba me je spasila...dala mi je neku bordo....ustvari neshto izmedju bordo i ljubichasto pa sa nekom lepom sharom...super izgleda....sad sam happy ^^

Vidimo se na cosplayu
Bicu Itachi ili Alucard
Shalim se, ne idem![]()
dobicjete slike s cosplaya....a ide dosta ljudi....mislim i sa sakure i sa AH....samo sad je bzvz shto je isti dan i u BG-u cosp... T_T...ali nvm....mozhda je tako i bolje jer nekima vishe odgovara bg....mada...
joj uspela sam da ubedim majku da me pusti u 5ak uBG a ako uspem da nabavim lekarsko opravdanje za chetvrtak i petak onda cju 2 dana icji na japanizam u BG
tako i trebajoj uspela sam da ubedim majku da me pusti u 5ak uBG a ako uspem da nabavim lekarsko opravdanje za chetvrtak i petak onda cju 2 dana icji na japanizam u BG
![]()