~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
Kakva manga? Dobra vam je ideja za pravljenje mange u svakom sluchaju ^^ ocju ja lika ^^ a ovaj....o chemu bi se to otprilike radilo :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva manga? Dobra vam je ideja za pravljenje mange u svakom sluchaju ^^ ocju ja lika ^^ a ovaj....o chemu bi se to otprilike radilo :S

Jel mora da bude kao ja, il mogu da izmislim pricu tog lika?????
)ok,smislicju neshto pa cju ti poslati PP.....e da...imam jedno pitanje....jel mozhe neko da mi nadje nekog anime lika sa kracjom roza kosom i da nema neko extremno komplikovano odelo? (razmatram opcije za cosplay)
hvala ^_^ ovaj sajt je super,valjda cju da nadjem neshto ^^ a cosplay je u NS-u,11og samo ne znam tachno u koliko sati...to treba josh da jave....
evo,vishe na AH forumu....
http://animehouse.1talk.net/razno-f4/odabir-lokacije-za-cosplay-t1987.htm
pa koga ne mrzi,prelistajte temu ^^
a ima i u BG-u isto 11og,to Sakurabana organizuje....mada za to stvarno ne znam detalje
edit:
@metal
trenutno ne,ali hocju da se farbam za cosplay lol...onom kolor kremom dodushe,da se ispere za mesec-dva....

i know...chudna sam ja ^^ ma ne bih nikad trajno jer kao prvo zhao mi je vishe da unishtavam kosu...a sad imam smedju kosu i 2 roza pramena....mada se jedva vide,osim ako ne vezhem kosu....
Nije poenta EMO izgleda u rozoj boji.... A i pogledaj Rukija, Miyavi.... Nasi idoli su ludi za Rozom bojom!!!! Tako da Princes nije emo... Ona je JRockerka!
vidish...upravu si xPDa ja stavim specialnu sposobnost za svog lika?