Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...i kod mene nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zalosno ovako vrckava dama..evo suze mi idu na oci.....i kod mene nista.
zalosno ovako vrckava dama..evo suze mi idu na oci..
pih nema mi moje pticice.......

Kad pogledam broj vasih postova ja bih morao zacepiti gubicu i cutati no kako sto rekoh pocnite sa necim labavijim pa kako ce dalje teci videcemo...ne vređam ja nikoga... ako se neko prepozna u onome što pišem, to nije moj problem...
jbbt, kad se setim samo nekih stvari... koje crne sličice i muzika... samo se pisalo... i dan i noć... i imali smo gde da pišemo, šta da pišemo i sa kim da pišemo...
sad ne smeš ni da otvoriš zayebantsku temu, to je odmah kopija kafane i samo još jedan spam tema... a bar bi imalo šta da se piše, mogli smo da napravimo lepo zezanje od toga... ne da kačimo slike, smajlije i pišemo postove od 3 reči... ali jbbg, došlo je vreme da se pomirim sa tim da ovo nikada više neće biti ono što je bilo...![]()
Kad pogledam broj vasih postova ja bih morao zacepiti gubicu i cutati no kako sto rekoh pocnite sa necim labavijim pa kako ce dalje teci videcemo...

ćao, crash...![]()
![]()
sta ima novog ovde?

Misliš ono, kao, ona tema bila mnogo kruta ili šta? Široko ti polje. Probaj da doprineseš nešto sam. Otvori labaviju temu pa da se smejemo kako ćeš da prodješ.Kad pogledam broj vasih postova ja bih morao zacepiti gubicu i cutati no kako sto rekoh pocnite sa necim labavijim pa kako ce dalje teci videcemo...

ne vređam ja nikoga... ako se neko prepozna u onome što pišem, to nije moj problem...
jbbt, kad se setim samo nekih stvari... koje crne sličice i muzika... samo se pisalo... i dan i noć... i imali smo gde da pišemo, šta da pišemo i sa kim da pišemo...
sad ne smeš ni da otvoriš zayebantsku temu, to je odmah kopija kafane i samo još jedan spam tema... a bar bi imalo šta da se piše, mogli smo da napravimo lepo zezanje od toga... ne da kačimo slike, smajlije i pišemo postove od 3 reči... ali jbbg, došlo je vreme da se pomirim sa tim da ovo nikada više neće biti ono što je bilo...![]()

Mudro zboriš. Baš ti hvala za veliki doprinos ovoj temi

Doco, nemoj da se bockaš. Ima da izvadim revolvere iz futrola.izvređaj me s bocom pelina![]()

ne vređam ja nikoga... ako se neko prepozna u onome što pišem, to nije moj problem...
Dok ti okacis sliku ispise se 5 strana,i onda slika nema smisla.