Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dok sam bila mod mogla sam na ovoj svaštari da radim šta hoću... a sad vi možete da me yebete kako hoćete... ok, valjda sam zaslužila...
nadam se, ženo, da je odluka bila tvoja... i da nećeš dozvoliti da oni dupeglavci utiču na tebe i govore ti kako da vodiš svoj pdf...
možda je pala i neka prijava, ima ovde zavidnih skotova kojima je uvek smetalo što ja mogu ovde da radim ono što oni ne smeju... pa si zato morala da zatvoriš temu...
kako god... uživajte vi u vašem "dobro jutro", "dobar dan" i ostalim srranjima u kafani... i pišite svaki dan kako se osećate i šta vam ja na pameti i koju muziku slušate... dok toliko ne otupite i shvatite da ni za šta drugo i niste sposobni...
ubili ste stari duh svaštare... ok, zaslužna sam i ja za to... ali zašto mi ne dozvoljavate da pokušam da nešto promenim? šta je falilo toj temi? šta??

хероина nemoj da se nervirash nije vredno toga ni malo....ovde nikada nece biti kao nekada to mi svi znamo al mislim da realno gledajuci nema smisla da vredjash ljude koji ni malo nisu krivi...i ja godinama nisam dolazila ovde iz koje kakvih razloga pa eto me doshla sam al opet se ne zadrzavam ovde kao nekada...ranije nisi mogao ovde do reci da dodjesh a vidi sada........

ne vređam ja nikoga... ako se neko prepozna u onome što pišem, to nije moj problem... ;)
jbbt, kad se setim samo nekih stvari... koje crne sličice i muzika... samo se pisalo... i dan i noć... i imali smo gde da pišemo, šta da pišemo i sa kim da pišemo...
sad ne smeš ni da otvoriš zayebantsku temu, to je odmah kopija kafane i samo još jedan spam tema... a bar bi imalo šta da se piše, mogli smo da napravimo lepo zezanje od toga... ne da kačimo slike, smajlije i pišemo postove od 3 reči... ali jbbg, došlo je vreme da se pomirim sa tim da ovo nikada više neće biti ono što je bilo... :neutral:

ne vređam ja nikoga... ako se neko prepozna u onome što pišem, to nije moj problem... ;)
jbbt, kad se setim samo nekih stvari... koje crne sličice i muzika... samo se pisalo... i dan i noć... i imali smo gde da pišemo, šta da pišemo i sa kim da pišemo...
sad ne smeš ni da otvoriš zayebantsku temu, to je odmah kopija kafane i samo još jedan spam tema... a bar bi imalo šta da se piše, mogli smo da napravimo lepo zezanje od toga... ne da kačimo slike, smajlije i pišemo postove od 3 reči... ali jbbg, došlo je vreme da se pomirim sa tim da ovo nikada više neće biti ono što je bilo... :neutral:
Kad pogledam broj vasih postova ja bih morao zacepiti gubicu i cutati no kako sto rekoh pocnite sa necim labavijim pa kako ce dalje teci videcemo...

Kad pogledam broj vasih postova ja bih morao zacepiti gubicu i cutati no kako sto rekoh pocnite sa necim labavijim pa kako ce dalje teci videcemo...

broj postova uopšte nije bitan... tek par hiljada mojih postova imaju neki kvalitet... ovo ostalo je čisto zezanje... i onda jednostavno popizdim kad vidim da više nemam gde da se zezam... očigledno sam pogrešila što sam dala ostavku, kao supermod sam imala potpunu slobodu... i sad vidim da je istina da modovi previše dozvoljavaju sebi, dok korisnicima uskraćuju mnogo toga...
pa ti sad budi pametan i nađi način da se prilagodiš... 5 godina "živiš" ovde k'o Bog, a onda postaneš običan smrtnik i čak i tvoje vrline odjednom postaju mane...

izvređaj me s bocom pelina :zstidljivko:

...nismo ni znali da kacimo slicice.a nisu nikog ni zanimale ako nisu imale veze s onim sto se pisalo. :lol:Dok ti okacis sliku ispise se 5 strana,i onda slika nema smisla.
Ja sam prvu sliku okacila posle godinu dana boravka ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back