Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neam pojma koja je pivara u pitanju, al je neka naša, poznata...kaže...poso portira je osim da pazi da neko nešto ne drpi noću i da obilazi silose sa pivom i da s vremena na vreme mrežom pokupi pacove koji su se udavili u pivu...znaš one mrežice što snjima leti skupljamo račiće, meduze i to...

prijatno pivo brate...

okej, fala...sad znam šta treba da pijem da od erika postanem bananamen...nego...kaži ti meni gde ja iam da pročitam to o pivima...misim da naučim štošta...što da svaki muškarac zna sve o pivima a ja da budem pichkica i da neam pojma...? :think:
/

tvojoj...?

...super brate...mnogo bi mi značilo kad bi mi pored svakog piva koje neko postavi ovde, ukratko opiso istorijat...ko ga pravi, procenat alkohola, hmelj, ****** palac...misim...ja ne vim drugi način da savladam gradivo osim na taj način...
...el oćeš...? :zag:

tvojoj...?

...super brate...mnogo bi mi značilo kad bi mi pored svakog piva koje neko postavi ovde, ukratko opiso istorijat...ko ga pravi, procenat alkohola, hmelj, ****** palac...misim...ja ne vim drugi način da savladam gradivo osim na taj način...
...el oćeš...? :zag:
Šta mojoj? Misliš li na moju kafanu ili moju pivaru? :hvala:

Nemo se ljubiš sa mene jer ću ti zabranim ulaz u moju kafanu. Gejovi idu u onu tamo kafanu gde se priča a u stvari ne postoji. :evil:

:rotf:
Nezgodno , malo. Ali, žena je znala... :think: :lol:

Pa kad poznaje ceo kraj :lol:

A to što i ona ima ljubanika zaboravih iz momenta...:hahaha::hahaha:

Shta cesh 21.vek ne zna se vishe ko pije a ko placa:whistling:

Možete ovde da popijete kafu i ugodno da se osećate. Kafana je moja od sinoć. Kupio sam je. :hvala:

549592_325215804206260_100001535299807_907374_231351514_n.jpg

Hvala hvala....al mi se ovde uvek odlicno osecamo:mrgreen:

:think: nije valjda da je minin reshio da prodaje kafanu a ja za to nisam ni znala:eek:

ti brate štagod da obučeš izazivaš mi kez...al okolo...oko glave...
deje ono što si mi obećala juče...? :/
dobrojtro...

Ja tebi obecala neshto ma daaaaaaaj...mora da si ti to sanjao:mrgreen: :lol:

znači sinoć sam bio ko na trncima, sinoć nisam mogo zaspim do sitnih sati, jutros sam skočijo iz kreveta ko poparen, upalih konpijuter, a sve to u želji da vim looonicu, kad ima šta da vim...šipak...izlagala me...misim obećala a nije ispunila obećanje...i jel to sad uredu, kajte vi meni...? :/
i sad mora popijem još jednu kafu da se smirim...:/

Uh,jadan ti bash mi te zao mora da nisi oka sklopio :lol:

Jeste uredu je evo ja potvrdjujem:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back