- Poruka
- 2.130
Javlja se da odglumi onog vatrogasca što ga pomenu Tab. I već se naguzio.eto... čim stanete na njegovu stranu, on se osili...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javlja se da odglumi onog vatrogasca što ga pomenu Tab. I već se naguzio.eto... čim stanete na njegovu stranu, on se osili...![]()

Blago tebi. Ti možeš Trojke a meni moja ne dozvoljava.pa to je dovoljno zar ne![]()
![]()

Neće ona Trojke. već smo je bili vrbovali pa odbila.ma vidish da se buni...moracemo da pitamo Evu hoce li ona![]()
Kaže da je imala dosta Trojki u školi i da su joj se smučile. 
pa to je dovoljno zar ne![]()
![]()

Blago tebi. Ti možeš Trojke a meni moja ne dozvoljava.
Ono, nije da ne dozvoljava ali upućuje molbu a to je meni zapovest.![]()

Neće ona Trojke. već smo je bili vrbovali pa odbila.Kaže da je imala dosta Trojki u školi i da su joj se smučile.
![]()
Kljuc je u poricanju , samo poricati i eto
Tako i ne zna niko , a i samo se salimo , odmah se ogradis![]()

Ja bez salasnosti moje žene nigde ne idem niti nešto radim. Mi prvo porodičnu konsultaciju pa zajednička odluka.Pa zar ti i za to treba dozvola
Mozda bi pristala kada bi je mi pitali....nece sa vama jer ste muz i zena pa se mozda stidi![]()
![]()

Ja da se shalim ma daj bre vish da sam mrtva ozbiljna
Ma ja poricem shta god da se desi![]()
![]()

Ja bez salasnosti moje žene nigde ne idem niti nešto radim. Mi prvo porodičnu konsultaciju pa zajednička odluka.
A probajte Evu da zovete u Trojku. Ja ću vam onda donositi cigarete u Banovinu.![]()

Neću da je pitam. Jednom rekla i dok se sama ne predomisli ja ne mrdam.Pa pitaj je mozda pristane
Hvala dvaujedan ali ja ne pushim tako da od cigareta nishta a od Eve bice svashta![]()

Neću da je pitam. Jednom rekla i dok se sama ne predomisli ja ne mrdam.![]()

evo i ovde![]()
a vama zelim laku noc i prijatan ostatak 
Ma ocigledno da vredish za dvoje pa zato
![]()
Nego odoh ja da spavam dosta je bilo zezanja...treba sutra da se radia vama zelim laku noc i prijatan ostatak
![]()
Pa joj to dodje nekako kao trojka? 

Jesam reko....nista trojka,samo 1na1.
A ko će gore a ko dole u 1 na 1 ?

Pa ti si ista kao i nas dvoje. Čas je ona na meni čas ja u njoj....menjacemo se![]()

Ma ocigledno da vredish za dvoje pa zato![]()
i meni ne treba niko više... a njemu izgleda treba, čim stalno spominje tu trojku... 
ma vredi za davedeset dvoje...i meni ne treba niko više... a njemu izgleda treba, čim stalno spominje tu trojku...
![]()
izgleda da ti njemu ne vredish za dve pa zato bi on trojku