looodica
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
u ovo ne verujem... šta će njemu više od onoga što ima sa mnom...![]()
I ne treba mu...ako mu vec pruzash sve onda mu i ne treba nijedna sa strane
Samo se vi volite i uzivajte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ovo ne verujem... šta će njemu više od onoga što ima sa mnom...![]()

a koji ti je bio nick ako se sme znati

Ne misliš valjda da sam trebao njega da opalim?a koji ti je bio nick ako se sme znati
pa valjda je zena ta koja treba da te odrzava u formi![]()

vish da je ljubomorna,mozda je bolje da se pravim da sam mushkarac
jeli čika dvaujedan...koj ti nick bijo odpre...?
...ćao ljepoto ljubim te...![]()
Dee
Ako ne prepoznaješ avatar ništa ti neće reći bivši nik.jeli čika dvaujedan...koj ti nick bijo odpre...?
...ćao ljepoto ljubim te...![]()

Ni ja nisam mislio na žene kada sam rekao da hoću da ostanem u formi.hahaha ma ne breeeeeeeeeeee....jooooooj
Ja jesam zena ali nisam tvoja...mislila sam na tvoje zencevish da je ljubomorna,mozda je bolje da se pravim da sam mushkarac
![]()

Ni ja nisam mislio na žene kada sam rekao da hoću da ostanem u formi.![]()

Pa da ostanem u formi kao "zloća".nego nashta si mislio...sada me zivo interesuje![]()

Pa da ostanem u formi kao "zloća".![]()
e onda ostani zloca do kraja Ako ne prepoznaješ avatar ništa ti neće reći bivši nik.![]()
Lepo i pažljivo rečeno.u jeee..ajde sad bi Vam reko nešto, al nije red...ipak ste stariji....
Vidim da si u stanju, za razliku od mnogih, da ustaneš u tramvaju i ustupiš stolicu starijem.

ovako nema smisla, opet ja ispadam crna ovca...svaka dalja prica na relaciji minon...zagonetka..dva u jednom ce biti sankcionisana.. pricajte izmedju sebe bez aludiranja na druge osobe iz ovog forumskog trougla.
hvala na razumevanju![]()

Koji ti je ovaj?svaka dalja prica na relaciji minon...zagonetka..dva u jednom ce biti sankcionisana.. pricajte izmedju sebe bez aludiranja na druge osobe iz ovog forumskog trougla.
hvala na razumevanju![]()
Inače, ovde poznajem samo jedan forumski dubl. Z@g0netk@ i dvaujedan.

Tebi su potrebne za preferans kao protivnice dve dame?ja trojku priznajem samo sa jos dve dame![]()

pa se zena uplasila da ne pobegnes sa nekim preplanulim vatrogascem 
ja trojku priznajem samo sa jos dve dame![]()