- Poruka
- 46.936
pa da, al ozbiljno tako i kočim![]()
e hebi ga onda ako tako i kočiš...
nauči da kočiš bez da prigrljavaš nešto, pa da idemo na Rolerijadu... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, al ozbiljno tako i kočim![]()
nauči da kočiš bez da prigrljavaš nešto, pa da idemo na Rolerijadu... 
e hebi ga onda ako tako i kočiš...nauči da kočiš bez da prigrljavaš nešto, pa da idemo na Rolerijadu...
![]()

Pretpostavljam da bi ta Rolerijada bila 24.12.2010.e hebi ga onda ako tako i kočiš...nauči da kočiš bez da prigrljavaš nešto, pa da idemo na Rolerijadu...
![]()

Pretpostavljam da bi ta Rolerijada bila 24.12.2010.![]()
![]()

Ti mozda i ne volis ali ovi drugi - obozavaju!ja svaki put kad idem da vozim rolere kažem da idem na rolerijadu
a kad god sam učila da kočim, to je bila kršijada
tako da..idem ja na svoje rolerijade, em se ne lomim, em se izgrlim s ljudima s kojima se nikad ne bi izgrlila![]()

ja svaki put kad idem da vozim rolere kažem da idem na rolerijadu
a kad god sam učila da kočim, to je bila kršijada
tako da..idem ja na svoje rolerijade, em se ne lomim, em se izgrlim s ljudima s kojima se nikad ne bi izgrlila![]()
ja odoh u nedelju(ako je opet ne odlože
), a ti javi ako se predomisliš... 
Da, odlozice nedelju i zvace je sreda.ma kad bolje razmislim, ne moraš da naučiš da kočiš, tamo ima i previše ljudi koje možeš da prigrliš...ja odoh u nedelju(ako je opet ne odlože
), a ti javi ako se predomisliš...
![]()

Da, odlozice nedelju i zvace je sreda....
![]()

Ti mozda i ne volis ali ovi drugi - obozavaju!![]()

bezbednije je da odemo u trag na profiterole![]()

ja odoh ipak po jednu zlatnu medalju.. pa da besim posle roške o klin...![]()
)))Ko zna... mozda nove medalje imaju oblik mini semafora!ja odoh ipak po jednu zlatnu medalju.. pa da besim posle roške o klin...![]()

Ko zna... mozda nove medalje imaju oblik mini semafora!![]()

mmmmm nista!ko je reko ja sam reko
sta sam ja kazala da ne volim?![]()

Ima tu neke simbolikepa znaš kako, fali mi još jedan komad, pa da imam 3 komada, k'o 3 svetla na semaforu...
i da me nisu zayebali za onu jednu srebrnu i kad bih sad uzela zlatnu, bile bi taman i u 3 različite boje...![]()
Ostaje samo da se pojavis tamo
a sad odoh kući...