Кафана "Перонче" .....

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ceo novi album mu je do
eier.jpg

Zaključa moderator temu, a da se čestito nismo ispričali.Pošto su u kafanama oduvek bili najbolji abrovi i najbolje diskusije, možemo i ovde da se družimo.Stekoh utisak da je cilj da forum nastavi u pravcu pisanja kao do sada, dakle sa prostim rečenicama i postovima bez nekog smisla i značaja za onog koji će pročitati.Meni je to smaranje,a vi kako hocete....
Kafanče je otvoreno da bude oaza dobrog raspoloženja, da se smejemo i zezamo na svačiji račun, da napišemo šta kome smeta itd....
:zaljubljena:.....

ovde je svaka tema chat i spam posto vas i nema vise od 10 ali kad mi Administrator skrene paznju na nesto onda ga moram poslusati

a vi nastavite da vodite abrove i olajavate se medjusobno kao babetine pa ce teme nestajati jedna za drugom

haha, gitarica nam se obracala sa ''postovani'', a ti nas proglasi babetinama...hvala:mafijas: :), umesto da se prasina sleze , pravi se josh veca,....ali nemoj da zaboravis da nismo mi ovde zbog tebe nego ti zbog nas.Ovim postom si otkrio da ovde retko poviris, osim kada ti shefovi skrenu paznju da se nesto pise....
...ajd ziveli!:pivce:, pa ko pretekne....

retko provirujem jer nemam nameru da ovde sa vama razglabam o tome sta sam danas jeo,pio,koga sam sreo,koju su ulicu zakrpili ili tome slicno

ja sam ovde zbog sebe,ne zbog vas. nadjete se lepo u gradu pa se prepucavajte do mile volje a ako bas budete mastovite i dvoljno bezobrazne pojavicete se i u novinama. ovde se sigurno necete podbadati,to vam Nord garantuje

Lepo od tebe Nordi sto mozes da garantujes,a sta ako nismo u mogucnosti da se nadjemo u gradu,sto si bre takav pa nismo ti mi ubili Hitlera.Zar ovo sto se dogadja na ovom pdf-u,ne dogadja na svakom drugom pdf-u i kad vec nisi zbog nas ovde,sto ti se u opce tice sta se ovde radi i pise.Sto jednostavno ne izmenis misljenje sa svojim kardasima o najnovijim i najzanimljivijim igricama i ostavis nas na miru,pa makar se svadjali,sto je je i opet ljutska osobina.Ubedjen sam da se tvoji roditelji kad,kad posvadjaju,pa ih ipak niko ne banuje tj. zakljucava teme za razgovor.A gde bas nadje da zakljucas temu " o cemu RAZMISLJAS"izgleda da ni najmanje nisi razmislio o tome.Razumem da moras da poslusas admina ali ubedjen sam da moze i drugacije da se pristupi tom problemu,pogotovu sto si MODERATOR:dontunderstand::bye:

Kao prvo "Peronce" nije kafana,vec neka vrsta fensi,urbanog kafica,coveka koji je uzeo jedan vagon sa obliznje zeleznicke stanice(samo cekam kad ce da dovuku neko avionce sa Surcina,posto vec vidim da su poceli po gradu da se pojavljaju neindetifikovani disko autobusi) i od njega napravio profit(zaradjuje mesecno vise nego ZTP godisnje).Sto se tice mog iskustva iz "Peronceta",ja sam tamo bio samo jednom(zimus,cini mi se),pio neku mesavinu kakao-a i gustina koju oni zovu topla cokolada(i kosta by the way 90 dinkica) i okretao se svakih 5 sekundi,kako bih izbegavao udarac u ledja kad nova musterija otvori vrata i udje u lokal.Mislim da je oko tog mesta napravljena velika fama,bez ikakvog povoda,jer ga nista ne odvaja od gomile drugih fensi mesta po gradu(tipa "Marabu" itd.).Ali ipak,marketing je to.Nas narod bi jeo,da ne kazem sta,samo da ga tri puta izreklamiraju na TV-u,ali dobro...To je vec stvar u mentalitetu,a ja nisam "psihomehanicar",tako da...:) PS.Neka se ne ljute oni koje misle suprotno,samo sam izneo svoje misljenje.Ja sam vise pristalica nekih romanticnih restorancica(pogotovo kad je devojka u pitanju:)) i naravno starih gradskih kafana(priznajem,dosta citam Kapora hahaha:)),koje polako izumiru pod naletom "urbanih" kafica i pijane omladine

Poslednja izmena:

Back