Кафана "Перонче" .....

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e sad da malo meracimo
3RVB-1.jpg

želim samo da vam pohvalim svog novog kućnog ljubimca, mašinu za espreso Neo es-151, kupljena pre par dana u Tehnomarketu, moj izvor zadovoljstva i uživanja.
kafa nije kao u kafiću, ali je najbolji espreso koji možete dobiti od mašine koja košta 3700 din.

i, evo moje lepotice -
3524.jpg

pošto je ovo, eto, kafanska tema, valjda se računa i "kafana u kući"!

inače, kad dobijem na lutriji, kupujem nešto ozbiljno, nešto poput ove lutkice - http://www.illy.com.au/images/Dept60/bianca.jpg

Ja sam imala tu stvarcicu, i samo mi skupljala prasinu po kuhinji,odnesem na tavan... ja pijem onu tursku iz dzezve ili 3 in 1...a onda je moj dragi zapalio krov i svi aparati koji su stajali na na tavanu su precisceni.....:-|Sad se svadjamo oko aparata za vodu,on hoce da kupi, ja ne...... mala mi kuhinja za takve "dekoracije"!!!!

ne mogu da verujem da nisu culi za biljni kackavalj, vanilko idi gde prodaju zdravu hranu, ono semenke cejevi zacini, ne znam kako to kod vas zovu tu mora da nadjes biljni kackavalj, imas sirni namaz od soje koji je malo ljutkast ali strasno ukusan, mleko od soje nije lose bar meni u kafi, ma ima toliko stvari koje mozes kupi gotove kore i napravi pitu sa jabukama i eto ti ekstra poslastica

Back