Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje zezancije necemo ovde iznositi, jerbo ima ovde mnogo "strucnih kriticara" ....

A ono njesra za konkurs , to je bila samo pocetnicka faza, nikad je nisam dovrsio (pricu)

:)

Ti strucni su najbolji... Znam ja oko muzike, jedu gvna a nemaju nijedan mix, a kamoli autorsku pesmu, po klubovima pustaju gotove setove. Tako verovatno ni ovi tvoji u zivotu nisu procitali insta ozbiljno, a kamoli napisali...

Nego hteo sam da te pitam, ja jako lepo pisem sastave (po prici drugih), pa bih hteo da pocnem. Cini mi se da nikako ne bih mogao da napisem kratku pricu, a roman je prevelik zalogaj za pocetak :mrgreen: ... Voleo bih ako bi mogao da mi das par saveta za pocetak.

Ti strucni su najbolji... Znam ja oko muzike, jedu gvna a nemaju nijedan mix, a kamoli autorsku pesmu, po klubovima pustaju gotove setove. Tako verovatno ni ovi tvoji u zivotu nisu procitali insta ozbiljno, a kamoli napisali...

Nego hteo sam da te pitam, ja jako lepo pisem sastave (po prici drugih), pa bih hteo da pocnem. Cini mi se da nikako ne bih mogao da napisem kratku pricu, a roman je prevelik zalogaj za pocetak :mrgreen: ... Voleo bih ako bi mogao da mi das par saveta za pocetak.

Romane ne pisem, jer i dalje kontam da mi je to "prevelik zalogaj"...

Ali nadolazi, polako, tiho i neprimetno se uvlaci...

Moj jedini savet, kao hobista amater, ti je da pises. Sto vise, to bolje.
Najbolje kratke price.

I citaj. Sto vise. Kupi cake, kupi strukture, kupi dijaloge.
I nikad ne kopiraj. Nadji svoj stil. Ne napustaj ga.

Zanrovski se opredeli.

Eto, ne bi znao vise da ti kazem, jer i meni je to hobi.

A za "strucnjake" sam mislio ovde, sa ovog foruma.

Nadji svoj zanrovski forum, ozbiljan i tamo kaci svoje radove. Ovde, nikako.

Pa, kako da kazem, ovaj...nema reposa koji nije bio banovan...dok se od rendzera samo ja zrtvovao.... :)

Drugo, sem ponekad, reposi samo provire ovde, stidljivo, malo se kao uvredjeni narugaju, isplaze jezik i pobegnu, dok smo mi, rendzeri&friends, ovde svkodnevni ... :)

Mislim da bi ovaj bircuz trebali preimenovati u "Kod Megazorda" ili "Rendzerov Raj", ili "Zordova mehana"....a moze i "Red Rendzers GoGo club".... :)

Pa, kako da kazem, ovaj...nema reposa koji nije bio banovan...dok se od rendzera samo ja zrtvovao.... :)

Drugo, sem ponekad, reposi samo provire ovde, stidljivo, malo se kao uvredjeni narugaju, isplaze jezik i pobegnu, dok smo mi, rendzeri&friends, ovde svkodnevni ... :)

Mislim da bi ovaj bircuz trebali preimenovati u "Kod Megazorda" ili "Rendzerov Raj", ili "Zordova mehana"....a moze i "Red Rendzers GoGo club".... :)

Hahahaha :hahaha: ... Moze moze, "Kod Zordona" ili "Metamorphose strip bar" xDDD :super:

Dobar veče...
Evo za raju iz mog kraja(tatin,ko da je i moj):

Prilozi

• imc19_020Mastika.jpg
    imc19_020Mastika.jpg
    10,8 KB · Pregleda: 4
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back