Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PP za Alexanna

usta imam jezik nemam.......ne brigaj niš, netju da mu kažem!
al da mi pomogneš u zaveri protivu bledolikog!
---------------------------------------------------------------

dogovor je pao!!!

al u voduuuu......:lol: :lol: :lol:

Maki i ja, imamo bre za vas sve ....kome se ne svidja, ima ozimena , Milicinog ljubimca, kucnog....

ne mi diras ozija, ja ga imam najvise:hahaha:
43ae529b53a55de928932f0b3a92fcb6.gif

Poslednja izmena:
Onaj tehno klip koji sam postavio je odbojan a fora je ispala neverovatno glupa sa moje strane. Kakav Axi.. axi reper.... niti smesno , niti bilo sta. :dash:

Evo ti Axi pravi klip po mom ukusu i koji je po meni vrhunac muzike... i od srca ..iskreno.

Ozi brate moj, stvarku koju si ti predlozio za moje Rendzerke je jako dosadna.
Pohvaljujenm tvoj muzicki ukus koji je malo "neizbrusen", znaci ne mesaj se tamo gde ti nije mesto, tj ne "mlati orahe tudzim qurcem"... :):)

Lepo od tebe i postujem sto volis klasike, ali vidi jednu stvar. Ne voli ih svako.
Ako zelis da priblizis klasike narodu, radi to postepeno, radi kroz opstepriznate arije i sta ja znam.

Evo moj predlog...Hendelovu ariju borbe za slobodu....
U izvodjenju (jer malo je umetnika koji je mogu izvesti) Sesilije B.

Ja naj, naj volim pokojnog Mario Lancu, njegovo izvodjenje "Ave Marija" je jedinstvena i jedina, ali cak ni on se nije usudio da odradi ovo.

Ups, izvini Ozi, iskreno mislim.
Ovj moj zadnji post nije trebao biti ponizavajuci, zaista.

Lepo je da znam da imam protivnika koji je u svim segmentima nacitan, koji ima cak i muzicki izbrusen ukus...
Izazov mi je da se konfrontujem sa nacitanim ljudima, ma koliko pogresno neke stvari kontali...a ne sa pokondirenim tikvama koji misle da znaju sve, a ne znaju nista sem vredjati redom sve...ono, zvati rendzerke pichokarama i tako....

Za to Oziju odajem priznanje...za muziku.
(ako nije googlao, a ako i jeste, znao je sta googla) :)

Daj boze da sa se nastavimo "klati" u tim segmentima, a ne u kao do sada, socijano ponizavajucim ...

Evo moj atak.

Ozi, ja sam bolju stvar servirao, opsteprihvacenu,i to moras priznati.
Odgovori.

(svi ostali muzicari.....psssst) :):)

Poslednja izmena:
Ja sam ispao glup prema sebi samom i prema Alexani jer sam poslao onaj post u kome sam joj pruzio yu tube clip nekog Axi repera.

Zavrsnica Rosinijeve " La centerolle" jeste po meni vrhunac muzike uopste i to je kontrast tom blamu i izvinjenje Alexani.

A sto se tice tvoje prezentacije "tvog" muzickog ukusa .... cenim izbor ...Steta sto iza njega stoji pretrazivanje Wikipedije i ogoljeni snobizam...ali neka ti bude. :D

Nije Ozi Wiki i sta ja znam googla...
Veruj sta oces, ali ipak znaj da ja obozavam tu izvedbu, i jako cenim klip koji si postavio.
Samo kritikujem izvedbu.

Nadju bolju.

I kritikujem tvoj kont koji misli da svako voli ono sto ti volis. Sreca tvoja da i ja isto volim.

Nije to turbo folk hit.
to je klasika, istinska i jedina. A nju bez pripreme ne mozes samo tako pustiti na forum.
Shvati ovo sto ti govorim istinskim savetom, iz iskustva.

Sal
Daj boze da sa se nastavimo "klati" u tim segmentima, a ne u kao do sada, socijano ponizavajucim ...
Evo moj atak.
Ozi, ja sam bolju stvar servirao, opsteprihvacenu,i to moras priznati.
Odgovori.
(svi ostali muzicari.....psssst)

Citiracu Puskina ili ono sto je Saliljeri rekao Mocartu kada je ovaj pozeleo da se sali na racun svoje muzike dovevsi ulicnog sviraca:

МОЦАРТ
Салијери,
Зар се и сам не смејеш?
САЛИЈЕРИ
He смејем се. Није ми смешно кад мазало бедно По Рафаеловој Мадони брља, Није ми смешно кад безочни пајац Дантеа самог пародијом вређа!

Tako da muzika nije predmet sprdnje.
Samo jedan odgovor tebi. Kada si vec postovao Bartoli trebao si da postujes ovo..sa istog koncerta.
Obavezno poslusaj ceo klip:

Zar nije cudno da si ovo propustio? :D

Ali neka ti bude. Vratimo se socijalnim temama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back