Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan, Rendzeri and prijatelji.
Vidim, neko se nije mazao kopertonom pa bas bas pocrneo... :):)
Jao, pa to je brat Nemi. Evo mi se suza kotrlja niz ledja, preko guzce pa niz nogu... :):)

Ko ce od vas da krka pasuljine sa mnom?
Jes da nije bas ko na ovoj slici, ali je jako slican.. :)

bohnensuppe.jpg

A evo i za repo fanove nesto da gricnu, nismo mi rendzeri bez dushe... :):)

food_close2_benevo_duo_1.jpg

Mislim, ne znam za reptilijanci jedu, pa ja im nasuo... :)

Natera me dokolica da se zaje bem i navratim ovde posle poludnevnog odsustva, pa rek'o da prekinem samo na kratko svoju mudru odluku da apstiniram..
Ovaj Sal bije sve ispod pojasa.
S tim u vezi, ne verujem da ce biti ikakvih problema dokle god se zadrzi civilizovanost rasprave,
a kako ce nemcoi da se vrati na velika vrata, tj. validni acc, slabo mi pije vodu ova teorija o civilizovanosti

Parki boj, tako je i nemcoi optuzivao moderatore, pa je dobio iza ushiju jednu.

Sirenje lazi i kleveta nije u skladu sa pravilnikom foruma.

Tvoja tvrdnja je cista laz kojom bi da me isprovociras. I uspeo si donekle, jer sam prijavio tvoj post.
Moderator je video sukob sa Nemcoiem, uvideo sa sam bio isprovociran i vredjan. i adekvatno ga kaznio

I tebe ce, jer lazovima i klevetasima nije mesto na forumu, medju iskrenim i dobronamernim ljudima
Sada, jedini8 nacin je da se javno izvines, pokajes se i izjavis da si bio impulsivan.

U suprotnm, ostajes bezobrazni lazov.

Tvoja tvrdnja je cista laz kojom bi da me isprovociras. I uspeo si donekle, jer sam prijavio tvoj post.
Moderator je video sukob sa Nemcoiem, uvideo sa sam bio isprovociran i vredjan. i adekvatno ga kaznio

I tebe ce, jer lazovima i klevetasima nije mesto na forumu, medju iskrenim i dobronamernim ljudima
Sada, jedini8 nacin je da se javno izvines, pokajes se i izjavis da si bio impulsivan.

Sal kad ces prestati da menjas teze, i nastupas tako dvolicno. Covece haluciniras.

Rec "sudija" je bila aluzija na Krvozednin post u vezi sa "udaranjem ispod pojasa". To je pojam iz sporta koji se zove boks.

Ako ne verujes taj sport postoji i na wikipediji: http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%BE%D0%BA%D1%81

A to ako je tebi necista savest pa svugde vidis zaveru, to nije moj problem :)

Pozdravljam vas, zemljani....

Sta je ovo, onaj moj Sal opet pravio belaj?
Izgleda da se ni on nije namazao Kopertonom...Eeee...Ccccccc...nikad da nauci kada treba zacepiti labrnju....

Nego, ako niste sav Sal-ov pasulj skrkali, i ja bi jedan tanjir.

Sal brate moj, dolazim veceras, na 10 min da popricam o tvom ponasanju ovde, oci u oci.....

Onda odo kod drage.... :):)

Mili Boze cuda velikoga ,
sta se to u nirvani kafani desava
da l je Sal crn il mi se cini
nit je crn niti mi se cini
nego je na zasluzen odmor otiso
jer se mnogo pasulja prejeo,
klis od juce suvisan je bio

Tetovac je najbolji oksidant, bez po price. I onaj kineski caj sto ga rendzeri stalno piju :/

Nego, ko je gospodin Parkic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back