Kafana na splavu, 4. deo

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da voliš kolač od čokolade, to ti je utešna nagrada z:lol:

vkCdmT4.png

A ja mislila da samo kod nas kad padne sneg nastane krkljanac :think:

iz iskustva znam a to se i stalno dokazuje

prvi sneg , udesa itekako ima u ovom slucaju i pored snega a imali smo dosta i hladnoce , doslo je do povisenja temperature i topljenja snega a zatim , novi talas i snega i mraza.

i opet , umesto vozaci da i smanje brzinu i drze rastojanje, uvijek imas one koji i misle da su genijalci , nazalost eto ti sudara...uvijek ima i stradalih.

sinoc , poginula je devojcica od 6 godina kod skole , koja je stajala pored vrata vozaca , dok je otac , isao da uzme drugo dete , drugo vozili na maloj uzbrdici , ugasen , jer je i tu roditelj isao po dete , klizavo i pod teretom , je skliznulo i ptrednjim delom je udarilo u vozilo i u dete.

a samo je malko trebalo koristiti mozak i obratiti paznju i na sebe , svoje i druge.

po meni , najvazniji razlog za povecan broj udesa ovih godina jer je privatizovano za ciscenje snega i sa putevima pod nadleznosti ONTARIA kao i Kanade.

kasno pocinju sa ciscenjem i posipanjem...

i juce je i zvanicno podvrdjeno da je ENGLESKA kompanija koja je i imala koncesiju ciscenja auto puteva je BANKROTIRALA .

Poslednja izmena:
sve volim i sve uzimam :zag:

Ti samo svratiš i sve pokupiš a onda nestaneš :rida:

- - - - - - - - - -

iz iskustva znam a to se i stalno dokazuje

prvi sneg , udesa itekako ima u ovom slucaju i pored snega a imali smo dosta i hladnoce , doslo je do povisenja temperature i topljenja snega a zatim , novi talas i snega i mraza.

i opet , umesto vozaci da i smanje brzinu i drze rastojanje, uvijek imas one koji i misle da su genijalci , nazalost eto ti sudara...uvijek ima i stradalih.

sinoc , poginula je devojcica od 6 godina kod skole , koja je stajala pored vrata vozaca , dok je otac , isao da uzme drugo dete , drugo vozili na maloj uzbrdici , ugasen , jer je i tu roditelj isao po dete , klizavo i pod teretom , je skliznulo i ptrednjim delom je udarilo u vozilo i u dete.

a samo je malko trebalo koristiti mozak i obratiti paznju i na sebe , svoje i druge.

po meni , najvazniji razlog za povecan broj udesa ovih godina jer je privatizovano za ciscenje snega i sa putevima pod nadleznosti ONTARIA kao i Kanade.

kasno pocinju sa ciscenjem i posipanjem...

i juce je i zvanicno podvrdjeno da je ENGLESKA kompanija koja je i imala koncesiju ciscenja auto puteva je BANKROTIRALA .

Kod nas čekaju da prestane sneg da pada pa onda da ga očiste. I privatizovana preduzeća a i ona koja nisu samo traže pare od drfžave a mole boga da poraste temperatura i da se sneg sam otopi. Sreća da ga malo imamo :zcepanje:

Ti samo svratiš i sve pokupiš a onda nestaneš :rida:

- - - - - - - - - -

Kod nas čekaju da prestane sneg da pada pa onda da ga očiste. I privatizovana preduzeća a i ona koja nisu samo traže pare od drfžave a mole boga da poraste temperatura i da se sneg sam otopi. Sreća da ga malo imamo :zcepanje:

ah Doc

samo se grebe i ovde i na drugim mestima i nikada , nit da se najede , napije.

i da voli zenske da ljubaka.

a os malko i snega i hladnoce ,

sneg je dobar za zemlju , mislim onu koju niste dali arapima , tj za useve.

a i da se prave mali a bogumi i veci -zenski Andjeli.

dobro jutro
sad mi malo lakse posle ove kafe, da ne vidim kako kiša pada ........

- - - - - - - - - -

vic dana:

Mujo se oženio Fatom i presele se oni u zajednički stan, a Fata odmah zasjela u kuhinju, ne diže se i samo naređuje:

– De bolan, Mujo, dok si na nogama skuvaj nam kafu, dok si na nogama donesi drva i naloži vatru…
Mujo sve radi i šuti, gleda je ispod pa kad se Fata napokon digne i krene na WC ispali iz prve:
– De bona, Fato, dok si na nogama, vrat’ se ti lijepo materi …

ah Doc

samo se grebe i ovde i na drugim mestima i nikada , nit da se najede , napije.

i da voli zenske da ljubaka.

a os malko i snega i hladnoce ,

sneg je dobar za zemlju , mislim onu koju niste dali arapima , tj za useve.

a i da se prave mali a bogumi i veci -zenski Andjeli.

Mi to radimo planski, damo arapima zemlju i onda čekamo da sve bude pustinja pa da tražimo naftu i bićemo svi bogati :aha2:

- - - - - - - - - -

informacije o toku dogadjaja kod nas z:)

ono ,

bal i stiskati se po SVETLU , nema vise mraka z:)

From: Gordana L.
Sent: January 17, 2018 6:46 PM
Subject: Kalendar dogadjaja u srpskoj dijaspori

http://toblink.com/index.php?cal=2&year=2018

vidi, vidi ovo, pa koliko često vi to tamo menjate muževe :think:

- - - - - - - - - -

viš da nije ni primetio z:p

Ostao si ovaj put bez ičega :zplez:

- - - - - - - - - -

što mu se rugaš

mora da mu se ruga kad je poznati izjelica i ne misli ni na koga :lol:

- - - - - - - - - -