Kafana na splavu, 4. deo

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a neko mi je rekao, jedna devojka ovde je kao fabrika secera :heart:

suska se da je toliko slatka

nemo' da uvrediš ostale, zar ostale nisu slatke? :rtfm:

svaka je slatka na svoj način, ali jedna je, izgleda, za tebe. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ne znam ja nista

majke mi

ja samo Veca d ami posalje neki spojler u pp, i odoh na spavanje

pa što si onda ono spomenuo? :ljutka:

ja taman htedoh da pitam, jel' mu treba za Yugo? :lol:

evo tortice u spojleru :lol:

Funny_Breast_Birthday_Cake.jpg

aha...ja mislim da moraš tu hiljadarku odmah da potrošiš :lol: msm. da tako ide sa tim nađenim parama...
ako ne znaš kome da vratiš..moraš odmah da potrošiš inače ćeš imati i ti neki gubitak što se tiče para :lol:

..
nemam pojma...msm. da je to onaj feng šui...ne znam da li je tačno iskreno...ali čini mi se da sam to negde pročitala :lol:

aha...ja mislim da moraš tu hiljadarku odmah da potrošiš :lol: msm. da tako ide sa tim nađenim parama...
ako ne znaš kome da vratiš..moraš odmah da potrošiš inače ćeš imati i ti neki gubitak što se tiče para :lol:

..
nemam pojma...msm. da je to onaj feng šui...ne znam da li je tačno iskreno...ali čini mi se da sam to negde pročitala :lol:

I ja sam čula za to da moraš odmah da potrošiš te pare, tako te sreća opet prati :lol:

- - - - - - - - - -

Evo me Jorgić, taman na 100-godišnjicu da se pojavim, pa da proslavimo :lol: :obozavam:
..
Nisam u toku, o kakvim parama se radi? :lol:

Pa nismo tako matori da slavimo 100 godina :lol:

..

Pa jesam, odma sam kupila ovo, mislim sve se slaže sa mnom, uklopilo se eto :andjeo:

Šta ima, bre, da vratim pare kad ne zna ko mu je vlasnik. :lol:

Ma kakvi feng šui, pare na ruku i sreća pa to! :flert:

7387-1292511524-9.jpg

Pa jesam, odma sam kupila ovo, mislim sve se slaže sa mnom, uklopilo se eto :andjeo:

Šta ima, bre, da vratim pare kad ne zna ko mu je vlasnik. :lol:

Ma kakvi feng šui, pare na ruku i sreća pa to! :flert:

7387-1292511524-9.jpg

Lepa ogrlica Jorgić..vidim da si pametno potrošila pare :lol:

- - - - - - - - - -

cenim da od pp nema nista?

veća ti je šansa da nađeš hiljadarku po mraku na ulici čini mi se Verti :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back