Kafana na splavu, 4. deo

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
San me zove,
laganim putem k'o oblaci,
otidem ja.....
devojke čuvajte splavare naše,
duh ljubavi da vam vlada,
i poljupci lete.....

attachment.php

Odrekao se pojasa, i dalje ima pravo da igra?

:mrgreen:

borci se bore, ne igraju se :lol:

postoje razni razlozi zasto se preda pojas, ja ne znam zasto je ova kategorija upraznjena, ali da, naravno da moze i dalje da se takmici.

u principu, moze biti neka teza povreda pa borac nije u stanju u nekom roku da se oporavi i pripremi za odbranu titule...ili recimo nekome dodje pa objavi kraj karijere, ili neki drugi razlozi, cesto se desi da se borac odluci da promeni kategoriju, jedan borac ne moze da bude vlasnik i evropskog i svetskog pojasa, takva su pravila za profi borce.

da bi se borio recimo za titulu prvaka sveta, ako si vec prvak evrope, moras da predas pojas iako nisi izazvan za titulu i nisi pobedjen. svejedno da li ces osvojiti pojas ili izgubiti borbu, moras pre meca da predas titulu.

:mrgreen:

borci se bore, ne igraju se :lol:

postoje razni razlozi zasto se preda pojas, ja ne znam zasto je ova kategorija upraznjena, ali da, naravno da moze i dalje da se takmici.

u principu, moze biti neka teza povreda pa borac nije u stanju u nekom roku da se oporavi i pripremi za odbranu titule...ili recimo nekome dodje pa objavi kraj karijere, ili neki drugi razlozi, cesto se desi da se borac odluci da promeni kategoriju, jedan borac ne moze da bude vlasnik i evropskog i svetskog pojasa, takva su pravila za profi borce.

da bi se borio recimo za titulu prvaka sveta, ako si vec prvak evrope, moras da predas pojas iako nisi izazvan za titulu i nisi pobedjen. svejedno da li ces osvojiti pojas ili izgubiti borbu, moras pre meca da predas titulu.

O, jasno je k'o dan. :D

U ovoj lou kik disciplini tako stoje pravila, profi borac može da menja kategorije. Ko pobedi njemu pojas, i sve ponovo ispočetka, nego možda neko broji po broju najviše pojaseva?

Ma igraju se, kobajagi, radi opklade. :zper: šalim se! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back