Kafana na splavu, 4. deo

• Začetnik teme Začetnik teme vecic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos cekamo palacinke

Loša sam kuvarica izgorele su, kupi negde i donesi da zajedno jedemo :lol:

- - - - - - - - - -

Dobro veče :uja:

Bila sam na gradsku slavu/vašar, koliki svet, samo znaju da se gurkaju! :lol: Al je bila lepa muzika, igra.....:)

- - - - - - - - - -

Hoću i ja palačinkeeeee, je li to proka ima tremu? :D

Lep je taj običaj , a ko je pevao ...i koja je slava :lol:

Loša sam kuvarica izgorele su, kupi negde i donesi da zajedno jedemo :lol:

- - - - - - - - - -
Lep je taj običaj , a ko je pevao ...i koja je slava :lol:

Nije loša ideja, ko ima pare, neka naruči i donese, ali to je prokin posao. :D

Gradska slava u mom naselju svake godine 3. juna je Car Konstantin i carica Jelena. Pevali su mladi, zabavna, narodna, folkori, hor, neke predstave, sedu do jutra...ma svašta. :)

moze, ali mora i trening da potrosimo kalorije. ja cu da radim sklekove, a ti da mi brojis

Stalno bre nešto uslovljavaš ... da brojim sklekove ili da gledam da li dodiruješ pod :lol:

- - - - - - - - - -

Nije loša ideja, ko ima pare, neka naruči i donese, ali to je prokin posao. :D

Gradska slava u mom naselju svake godine 3. juna je Car Konstantin i carica Jelena. Pevali su mladi, zabavna, narodna, folkori, hor, neke predstave, sedu do jutra...ma svašta. :)

I bilo ti je sigurno zabavno, jer se tada svi skupe tamo :lol:

Zato ti imaš kondiciju i za ona planinarenja, :lol: sve sportisti oko mene a ja tako nezainteresovana za sport

Donekle za planinarenja trebalo bi da su u kondiciji ali to nije pravilo, učestvovali su dete od 5 god, i najstariji planinar od 80 godina. Pre par godina, u srpskoj ekspediciji, otac planinar je vodio sina tinejdžera na Himalajima koji mu je prvi put i bez kondicije uspeo da ispenje do neke visine i to objavili u medijima. Generalno, ne treba tu mnogo kondicije, nego znaš šta treba da jedeš i dobre čizme, to je sve. :D

Donekle za planinarenja trebalo bi da su u kondiciji ali to nije pravilo, učestvovali su dete od 5 god, i najstariji planinar od 80 godina. Pre par godina, u srpskoj ekspediciji, otac planinar je vodio sina tinejdžera na Himalajima koji mu je prvi put i bez kondicije uspeo da ispenje do neke visine i to objavili u medijima. Generalno, ne treba tu mnogo kondicije, nego znaš šta treba da jedeš i dobre čizme, to je sve. :D

od svega toga ja volim disciplinu laganica šetnja :zcepanje:

o da, laganica šetnja i da te neko drži za ruku. :lol:.......od svih vežbi i kondicije meni je najsmešnija 'kozačka vežba'. :rotf:

Nemam poima šta ti je to :lol:

- - - - - - - - - -

ja bi ti sada rekao, ali bolje da precutim.

- - - - - - - - - -

odoh laku noc danas se puno radilo a sutra zavrsni radovi.

Laku noć ...iovako ispade da si samo neko gunđalo stalno sa nekim zamerkama :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back