Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O zdravo!
attachment.php

Dobro veče...:zag:...a gde su sličice..

Zdravo vecic :zag:
Pa mislim da je rok za sličice do sutra uveče zar ne?
A sada nešto razmišljam ..... nemam nikakve šanse pored ovih fotki skinutih sa googla :(
Moje mačke sam ja slikala i to telefonom i ne umem da fotošopiram :sad2:
Jedino sebe da okačim kao mačku u trci za pobedu ali kakve sam sreće pobedila bi me neka četvoronožna mačketina :zcepanje:
Koji bi to bio blam :eek: :rumenko:

A sada nešto razmišljam ..... nemam nikakve šanse pored ovih fotki skinutih sa googla :(
Jedino sebe da okačim kao mačku u trci za pobedu ali kakve sam sreće pobedila bi me neka četvoronožna mačketina :zcepanje:

Pa nisu, Jorgovanka je sama slikala svoje mačke, Tesa isto takođe..
.samo sam ja stavila sliku koju sam dobila i to sam naglasila da nije moja maca ali pošto sam je dobila sa komentarom stavljam je na zid...

Okači slike ...ali ne svoje..:lol:

Ma idi Gogi bre...ne pamtim kada sam se ovako smejao sam sa sobom...A ja ne da nemam pojma šta je to foto šop već nemam pojma ni kako bih slikao ovu moju mačketinu i da to postavim ovde...To je a ti to znaš za mene ...nemoguća misija.

I zato će moj kandidat biti ovaj zaljubiška mačor...

530388_534002103354469_1460617788_n.jpg

Veće Gogi...

558890dd1f440452b83e72edc5977fb6.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back