Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam se izgubio, cekao sam te 4 sata ispred kafane i na kraju otisao sam kuci. :sad2:

pa dobro što si me čekao?? :lol:
jesi li video da sam zaspala sa Bobuljkicom, msm.. jedva iskreno :roll:
..
rekla sam ti lepo da moram da popišem inventar i proverim celu kafanu :lol:
..
ti si tek primljen na posao, msm. od tebe se očekuje da ranije legneš i ranije ustaneš, kako bi ujutru otvorio kafanu, izneo sedalice, počistio šank, skuvao kafu...:lol:
msm. vidim ja da sa tobom neće biti lako :lol:

Poslednja izmena:
A šta da kopaju, nemoj rušiti kafanu pa tek smo se uselili :zag:

nećemo ništa rušiti...samo moramo da napravimo bazen..:lol:
.
hoću da omogućim gostima noćno kupanje u prirodnom ambijentu :lol:
ali da ne moraju da se spuštaju niz stepenice, samo uskoče u bazen ili upadnu :lol:

molim te da pokažeš majstorima ovaj plan, kako hoću da izgleda bazen..mora da se kopa duboko, mislim u dubinu :lol:

evo projekt kako treba da izgleda :aha2:

Diving-_Crater_5.jpg

images

Sve da mu objasniš Vecic, ako treba pomagaćemo sa kopanjem :lol:

images

Računam da bazen pod zemljom moraju završiti do mog rođendana..a to je 27. septembar..msm. očekujem rođendansku žurku na bazenu :zkez: :lol:

nećemo ništa rušiti...samo moramo da napravimo bazen..:lol:
.
hoću da omogućim gostima noćno kupanje u prirodnom ambijentu :lol:
ali da ne moraju da se spuštaju niz stepenice, samo uskoče u bazen ili upadnu :lol:

molim te da pokažeš majstorima ovaj plan, kako hoću da izgleda bazen..mora da se kopa duboko, mislim u dubinu :lol:

evo projekt kako treba da izgleda :aha2:

Diving-_Crater_5.jpg

images

Sve da mu objasniš Vecic, ako treba pomagaćemo sa kopanjem :lol:

images

Računam da bazen pod zemljom moraju završiti do mog rođendana..a to je 27. septembar..msm. očekujem rođendansku žurku na bazenu :zkez: :lol:

Nadam se da si izabrala stručnjake jer deo bazena ide ispod kafane i moraju se dobro ojačati stubovi.

..nemoj da brineš nadgledaću ih razumem se u građevinu..i majstore :rotf:

Nadam se da si izabrala stručnjake jer deo bazena ide ispod kafane i moraju se dobro ojačati stubovi.

..nemoj da brineš nadgledaću ih razumem se u građevinu..i majstore :rotf:

:zag: molim te Vecic da ti to nadzireš u tebe imam najviše poverenja :lol:
..
znači molim te nek urade to ojačanje, nemoj da svi propadnemo u taj bazen :lol:
..
može i neke ribice da se ubace i tako to...ali očekujem da ovih par nedelja Splav bude jedno veliko gradilište:lol:
...molim da svi gosti nose gumene čizme i pomažu pri kopanju...muški da se organizuju na smenu.
..
nemoj da fali piva, vode i hrane...ovih dana samo napolju kuvamo i to kotlić, vikend obrćemo nešto na ražnju :lol:
..
Molim te raspored za kuvanje da napraviš!
Bobuljki dozvoliti da kuva kad je najslabiji dan za rad :lol: može kad padne kiša :lol:
Ona nek ne kuva, dok kiša ne padne, tad će majstori slabije da rade :lol:
..
Iznogud da leti. i njega da nadzireš, ako se pojavi. :lol:

Doktor da proverava psihofizičko stanje naših kopača :lol:

Jeste to pametno, samo uvek im prvo naplatiti piće, inače ćemo sušiti pare, kad upadnu u bazen :lol:

Na ulazu je rampa i ko će u bazen mora sve da plati i onda se podiže rampa..

Ma sve ću da nadzirem ali da smanjimo piće ovi naši i nisu neki stručni kopači pa ko zna šta mogu da urade, bolje da to prepustimo profesionalcima a naši nek im spremaju klopu i piće...ipak nešto moraju da prezalogaje...zamisli ovi što se razumeju pa kad skuvaju čuveni vojnički pasulj...

Biće ovde i posla i zabave samo molim te daj kodeks oblačenja, nemoj da mi se žemske švrćkaju i zavode majstore, sve da budu u dugim ogucanim pantalonama i zakopčane do grla...ili bolje nabavi nam one radničke kombinezone...:mrgreen:

:uja:
Dan, dan doktore, spremni za nove radne akcije?:lol:

Kako ste spavali? :lol:

Ja vas čekala u ordinaciji, ali vas nije bilo? :lol:
..
vi ste izgleda bolje spavali od mene :lol:

Doktor je spavao odlicno , hvala na pitanju , spao mu pritisak pa spavao kao zaklan :rotf:

- - - - - - - - - -

Ili ti prijao onaj novi krevet..:rotf:

Krevet je prva liga :rotf:

Na ulazu je rampa i ko će u bazen mora sve da plati i onda se podiže rampa..

Ma sve ću da nadzirem ali da smanjimo piće ovi naši i nisu neki stručni kopači pa ko zna šta mogu da urade, bolje da to prepustimo profesionalcima a naši nek im spremaju klopu i piće...ipak nešto moraju da prezalogaje...zamisli ovi što se razumeju pa kad skuvaju čuveni vojnički pasulj...

Biće ovde i posla i zabave samo molim te daj kodeks oblačenja, nemoj da mi se žemske švrćkaju i zavode majstore, sve da budu u dugim ogucanim pantalonama i zakopčane do grla...ili bolje nabavi nam one radničke kombinezone...:mrgreen:

jeste Vecic, pametno, pametno ti govoriš :aha2:
1. tu rampu obavezno staviti
2. naši muški nek kuvaju i donose piće
3. ako uleti neki padobranac (gost) u kafanu, obavezno ga uposliti da kopa :mrgreen:
4. pošto smo pobratimi sa kopačima iz Sibira..molim te Vecic, telefoniraj, da vidimo kad nam stižu braća Rusi :lol:
5. ako ne dobiješ braću Ruse...nek Bobuljka koja je prevodilac zove naše prijatelje Japance
6. dres kod obavezno kombinezoni jednodelni...samo doktor sme u mantilu da šeta :lol:
7. nemoj da je neko cmakao i grlio pred radnicima, oni su ljudi došli da rade a ne da ovde budu izazvani! :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back