Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni za sutra:

Doručak: sendviči sa vrganjima
čaj,mleko-soja

Ručak: čorba od povrća
kineski špageti
mešana salata

Dezert: poslastica od griza

Večera:počača sa tofuom
zeleni čaj

Prijatno

Špagete jesti isključivo sa štapićima
novo-fackelmann-10-kom-k-1.jpg
:lol:

E SAD JE DOSTA!!!! :poludeo::poludeo::poludeo::poludeo: .Ja vise ovo ne mogu da gledam, i tolerisem! :evil: Srce mi se cepa kada te vidim takvu samu u tom sorcicu , mokru .. promrzlu :sad2: Drzi se cvrsto Vecicu stizem pravo iz satora, momentalno !

superman-shirt-rip-o.gif

Znala sam da nećeš da me ostaviš da se ovako smrzavam. Bobika sedi u kući i smeje se a ja se smrzavam napolju.
Iako je povlašćena nije htela ni neku trenerku da mi nabavi, nego ja ovako golišava na kiši :rida:

- - - - - - - - - -

:eek: Šta sam uradila?

Pa smeješ se što će da prekrši pravila samo da bi mene spasao, a dobro znaš da će VS posle da ga zbog toga zove u ispovedaonicu.

- - - - - - - - - -

koji zadatak ?:eek:
sta ste mi smestili :lol:

ee..uci cu na tren..samo da mi se drug ne smrzne :p

Zadatak je dala VS a ne mi

Znala sam da nećeš da me ostaviš da se ovako smrzavam. Bobika sedi u kući i smeje se a ja se smrzavam napolju.
Iako je povlašćena nije htela ni neku trenerku da mi nabavi, nego ja ovako golišava na kiši :rida:

- - - - - - - - - -

Pa smeješ se što će da prekrši pravila samo da bi mene spasao, a dobro znaš da će VS posle da ga zbog toga zove u ispovedaonicu.

Bilo je jace od mene , sad te nosim u sator , i pod hitno skinem taj mokri sorcic i svu ostalu mokru garderobu , da ne dobijes upalu pluca :sad2: i ugrejem sopstvenim telom :zaljubljena: , i preuzimam svu odgovornost na samog sebe z:hm:

- - - - - - - - - -

Stiže Klark Kent :zcepanje:

:rotf: sa razdrljenim mantilom :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back