Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutro , jutro svima :)

Sta ima da mi veruju ljudi se sami javljaju i hvale me preporukama.

Ti svako jutro radis vezbice, evo i tessa propevala , neko progledao , prohodao sta vec, otkako sam ovde svi digli noge ... mislim svi su na nogama :kez:

tek ću propevati, ako još stavim silikona u usta, umilni tonovi iz mojih napumpanih usta će se prosto razlivati :lol:
...
kao slavuj :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

А ја стварно још нисам ништа јео, правите ми зазубице.. :lol:

e moj Vlado, tako je nama cele nedelje, probali smo i da bojkotujemo i da sakrivamo slatkiše po kući VS..
..
ali smo kažnjeni i sad moramo kao ptičice da zobamo..:lol:

Paznja:

ZADATAK ZA OVU NEDELJU "KIŠA PADA TRAVA RASTE"!!!

S obzirom da je kiša počela da pada, VS smatra da je idealno vreme
da se ukućani suoče sa najlepšom prirodnom pojavom, kišom! :zaljubljena:

Ukućani će kampovati od srede do četvrtka do 20h u dvorištu kuće VS.
..
U ovom zadatku učestvuju svi sem Bobuljke koja mora da sprema i donosi ukućanima kvalitetne vegeterijanske obroke! :lol:

U dvorištu kuće VS, u dva šatora su raspoređeni:
Šator br. 1. Vecic, Doktor, Gogili, Igomar, maser Hero
Šator br. 2. Lusi, Stranac, Mig, Poetessa, Suljo, maser Rosel
*ukoliko još neko dođe, rasporediti ga naknadno
....
Zadatak je sledeći u naredna dva dana:
1. Ženski kameperi moraju od 15h do 20h da leže na travnjaku kuće VS, kao kišne gliste i da pevaju "Kiša pada trava raste!"
2: Muški kamperi moraju od 20h-00h da leže na travnjaku kuće VS, kao kišne gliste i da pevaju "Kiša pada trava raste"!
..
* u kuću sme da se uđe samo zbog toaleta (svako zadržavanje preko mere ili tuširanje biće sankcionisano od strane VS)
*maseri treba da pomognu kamperima da opuste svoje telo, kako bi bolje izvršili svoj zadatak :lol:
*Gogili kao DJ, jedino može da pušta adekvatnu muziku podlogu (dečiji hor Kolibri i sve ostale kišne pesme) :lol:
...
VS vam šalje sunčane pozdrave iz kuće VS i naravno gumene čizme i kabanice :heart::lol:

:rotf:

Paznja:

..
U ovom zadatku učestvuju svi sem Bobuljke koja mora da sprema i donosi ukućanima kvalitetne vegeterijanske obroke! :lol:

....
1. Ženski kameperi moraju od 15h do 20h da leže na travnjaku kuće VS, kao kišne gliste i da pevaju "Kiša pada trava raste!"
2: Muški kamperi moraju od 20h-00h da leže na travnjaku kuće VS, kao kišne gliste i da pevaju "Kiša pada trava raste"!

..
* u kuću sme da se uđe samo zbog toaleta (svako zadržavanje preko mere ili tuširanje biće sankcionisano od strane VS)
*maseri treba da pomognu kamperima da opuste svoje telo, kako bi bolje izvršili svoj zadatak :lol:
*Gogili kao DJ, jedino može da pušta adekvatnu muziku podlogu (dečiji hor Kolibri i sve ostale kišne pesme) :lol:
...
VS vam šalje sunčane pozdrave iz kuće VS i naravno gumene čizme i kabanice :heart::lol:

Rekoh ja da cemo svi da odlepimo zbog te njene kuhinje al me niko ne cuje :sad2:

Hej he
Za 2 i po sata ću te gledati tebei ostale kako se valjate po zemlji kao prasići. :hahaha: :rotf:

Za to vreme ću JA pričati sa doktorom o vas dve.:p ( naravno ne zbog onoga od pre neke večeri nego zbog toga ko se bojle valja :lol: :rotf:

:zcepanje: samo se ti smej, posle ćemo i mi da se smejemo kad se vi budete valjali :lol:
..
neć posle tog ležanja u mokroj travi ni ona vegeterijanska šljiva da vam pomogne :lol:

- - - - - - - - - -

Rekoh ja da cemo svi da odlepimo zbog te njene kuhinje al me niko ne cuje :sad2:
Pritisak postaje sve jači i jači :sad2:
..
šta gliste jedu inače? :think: :lol:
..
kako je to lukavo, što je Bobuljkica u kući na toplom :ljutko:

Paznja:

..

....
..
...

Našao sam grešku sad će VS biti kažnjen od nas. :hahaha: :srecan: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back