- Poruka
- 25.130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko hoce![]()

Stalno mi crvenis Vecitju , ubitju te, nista me ne slusas
Sve sam spremio , uskaci pa na spavanje![]()
![]()
Na sve moram da mislim![]()
Moraš me razumeti da sam bolesna i veoma osetljiva
To kraj priče.... znači li...... da mandrknem![]()

POzdrav, pozdrav
Hahaha , ne pusta me vecic ni za zivu glavu,jos uvek sam u dilemi da li je vreme da podignem lecenje na visi nivo , vece doze i tako to
![]()
Znam, i za nju se brinem, bas je u emotivnom rastrojstvu , sva ona galama oko veridbe , vencanja , i ode covek hm ... trebala je malo jace da ga stegne, cvrsta ruka tu treba , govorio sam joj ja , nista nece da slusa
![]()
10-ti već pojela! 
Slaba sam u ruke!![]()
Suljo, vratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeee!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10-ti već pojela!
![]()
Ti bas sve moras naopako!Prestani da jedeš kolače, kad te vidi Sulja stvarno će da pobegne
Shvatio sam poentu ...Ne hteo čovek jrdnu ovakvu
![]()
a boga mi i stasShvatio sam poentu ...
kao ... ima stiklice k'o neko ovde ...
Ko bi tome odoleo!![]()

Pa, sad, ... nije ni ta tvoja Sofia Vergara bas daleko ...Ti si operisan za estetiku i zato nemoj da se mešaš. Treba da bude neka debela sosa da bi se tebi svidela.
Ovaka je za tebe idealna
![]()
![]()
Pa, sad, ... nije ni ta tvoja Sofia Vergara bas daleko ...
![]()
![]()

šta će ti skelet u krevetu, bolje da ljulja nego da žulja 
Ćao svima
Ja kao milan više volim ne preterano mršave ženešta će ti skelet u krevetu, bolje da ljulja nego da žulja
![]()
Ma to vecic misli da svi padaju na metle ...Ja kao milan više volim ne preterano mršave ženešta će ti skelet u krevetu, bolje da ljulja nego da žulja
![]()

Ako bas mora da bude vestica ... metla ne dolazi u obzir!Ali neka muški svet odluči šta mu se više sviđa
To i ja kazem, ... bolje mene da uplasi.... bljak, samo da se skine u mraku da ne uplaši sama sebe.

Ćao Damo
pa neznam ko voli preterano mršave, ali i onako debele, bljak, samo da se skine u mraku da ne uplaši sama sebe.
Ali neka muški svet odluči šta mu se više sviđa
čak štaviše 
Pa evo ja sam debela i ne plašim se ni same sebe, niti me se muškarci plašečak štaviše
![]()

Nije ti dosta sto si babu zadrzala,Evo dobila si još jednog obožavatelja, a ja ću se truditi da zadržim ovu vitku liniju koliko god dugo mogu